öğretmenim, farklı bi alanda çalışmak istiyorum istifa edip düz memurluğa geçsem ailem çok kızar her anlamda avantajsız diye hem orda da ortam falan kötü olabilir nasıl olacağını bilmiyorum üniversiteye geçmiş olanlar görüşlerini yazarsa ya da farklı bi meslek, biliyorum bu yaştan(28den) sonra biraz zor ama böyle de bi ömür huzursuz geçirmek istemiyorum ama ilgimi çeken bi alan da yok çok kendi halinde biriyim bence öğretmen çok dişli olmalı ki karşısına çıkan her çocukla başedebilsin. hata yaptım geri de dönemiyorum çocukların alaycılıkları veya konuştukları her küfürlü kelime beni çok rahatsız ediyor, işim de beni tatmin etmiyor bi ömür buna nasıl katlanırım diyorum atanma fırsatı bulsam bu kötü yerden gitsem ama çocuk her yerde çocuk toplumumuz da giderek bozuluyor naapsam nasıl çıksam bu işin içinden? özelde hayat olmadığını düşünüyorum kendimin ve yakınlarımın tecrübelerinden. ikinci üniversite veya yüksek lisans için seneye düşünsem ama daha hangi yönde gideceğimi bile bulamadım en mantıklısı hangisi siz olsanız ne yapardınız? (bu arada, çalışmaktan başka seçeneğim yok)