• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapabilirim???

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Kizlar faturam 144 tl geldi. Normalde 32 tl tarifem. Gecen ay DOVODA ve MOBFON uyeliginiz devam ediyor diye iki mesaj almistim. Dikkate almadim sadece iptal.mesaji attim. Muhtemelen bunlar yuzundendir.
Ne yapabilirim ??? Oyle talebim olmadi hatta sasirmistim. Kendiligindem nasil uyelik olusturulur diye yine de iptal mesaji atttim ama.faturama yansimis. Sikayetci olma hakkim vardir degil mi?
Ilgili gsm sirketini arayip gorusecegim ama once akilli bayanlardan fikir almak istiyorum. faturaya yansiyan tutari iptal ederler mi??

Benzer bir şey başıma geldi. Gece saat 10 da operatörümü aradım ve baskılar sonucu faturama yansıtmadılar. Hatta dedim bu üyeliği ben başlatmadım üyelik iptali diye mesajda atmam. Siz yaptınız siz iptal edeceksiniz dedim. Ertesi sabah halloldu.
Tavsiyem telefonunuzu mobil ödeme işlemlerine kapattırın. Faturaya yansıdıktan sonra pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Eğer müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir üyeliği onaylamadıysan ses kaydın yoksa yada özellikle msj yoluyla onay msjı yollamadıysan arayıp ben onay vermedim ses kayıtlarıma ve mesaj dökümlerine bakılsın diyip iptal ettirme seçeneğin olabilir.

Eğer müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir üyeliği onaylamadıysan ses kaydın yoksa yada özellikle msj yoluyla onay msjı yollamadıysan arayıp ben onay vermedim ses kayıtlarıma ve mesaj dökümlerine bakılsın diyip iptal ettirme seçeneğin olabilir.
Umarim olur cunku bu tutar benim icin cokkk fazla. :(

Benzer bir şey başıma geldi. Gece saat 10 da operatörümü aradım ve baskılar sonucu faturama yansıtmadılar. Hatta dedim bu üyeliği ben başlatmadım üyelik iptali diye mesajda atmam. Siz yaptınız siz iptal edeceksiniz dedim. Ertesi sabah halloldu.
Tavsiyem telefonunuzu mobil ödeme işlemlerine kapattırın. Faturaya yansıdıktan sonra pek bir şey olacağını sanmıyorum.
Icime dogdu sanki dun arayip mobil odemelee kapattim. (Kizim telefonu kurcaliyor oyun falan indirir diye dusundum) arayayim ama once ne diyecegimi kesinlestirup kararli olmam gerekecek

Icime dogdu sanki dun arayip mobil odemelee kapattim. (Kizim telefonu kurcaliyor oyun falan indirir diye dusundum) arayayim ama once ne diyecegimi kesinlestirup kararli olmam gerekecek
Kızınız oyun oynarken ücretli bir şeylere tıkladıysa bir yerlere üye olmuş olabilir.
İşlem faturalandığı için iptal meşakatli. Bence alo 175 i arayıp bence bir danış...

Kızınız oyun oynarken ücretli bir şeylere tıkladıysa bir yerlere üye olmuş olabilir.
İşlem faturalandığı için iptal meşakatli. Bence alo 175 i arayıp bence bir danış...
Aradim canim dedigim gibi oesajlardan kaynakli 100 kusur gelmis. Sistemde sikinti var 1-2 saat sonra arayin dedi. Daha bi daha aramadim. Yarin dediginiz numarayi arayip bilgi alayim sonra yine ararimTsk ederim

Katılıyorum kardeşimede sanırım telefon yada internetti orasını unuttum bir pakete üyelik yapılmış göründü çok yüklü fatura geldi kardeşimde sizin dediğiniz dedi,sonra incelediler yanlışlık olmuş deyip iptal ettiler.

Back
X