- 15 Mart 2019
- 111
- 43
Mrb tecrübeli anneler oglum 4.5 aylik ilk başlarda çok gazliydi her aksam aynı saatlerde ağlamaya başlıyordu o kadar çaresiz kalıyordun ki oglumu eşime verip balkonda ağlıyordum onun acı çekmedi benim bir şey yapamamam cok uzuvucuydu neyseki dayanamadım ve gaz damlası kullandım ALLAHA cok sukur ki simdi daha iyi uyku sorunumuz vardı beyaz gürültü ve sallayarak uyutmaya alistirdim sallamak yararli degil ama mecbur kaldim kendim icin degil oglum uyusun gelişimi de yolunda gitsin diye boşuna demiyorlar ninnide uykusunda büyüsün diye neyse tam düzeldi dedim ve oglum tekrar her gece 3 veya 4 defa kalkıp emmek istiyor sakinlestirip uyutmaya çalışsam da ağlıyor ve meme istiyor bende dayanamıyorum mecburen veriyorum ve hala gaz sıkıntımız var cok sukur tabi ilk aylardaki gibi degilde yine de çekiyoruz hala emzirirken 1,2 dakika sonra kıvranmaya başlıyor yüzü baya bir kızarıyor ağlayıp kendini itiyor yani doymadan çekiliyor ben zaten her emmeesinden hemen sonra gazını çıkarıyorum da yine pek yararlı olmuyor galiba gaz sorunu ne zaman biticek oglum ne zaman geceleri deliksiz uyuyacak yada ne yapabilirim lütfen yardım bu arada doktora da gözüktük tabi cok sukur kuzumun bir şeyi yok gaz her bebekte olan bir şey dedi bi şey daha duymuştum 4 aylık iken bebeklerin organları hizli bir şekilde gelişirmiş ondan cok huzursuz oluyorlarmış doğru mu bu acaba