- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
Makyaj dışında daha alımlı olmak için ne yapabilirim ve doğru söyleyin güzel,hoş,bakılacak,alımlı bir kız mıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzelsin tabikide masaAllah keske buraya atmasaydin fotonuMakyaj dışında daha alımlı olmak için ne yapabilirim ve doğru söyleyin güzel,hoş,bakılacak,alımlı bir kız mıyım?
Ya sitede herkes kadın diye attım.Guzelsin tabikide masaAllah keske buraya atmasaydin fotonu
Değil işte akşam beşten sonra Mahmut abiler gece yarısından sonra da Muhittin abiler olabiliyorYa sitede herkes kadın diye attım.
Nerden çıkıyor bunlar ya niye sitenin buna bir önemli yok?Değil işte akşam beşten sonra Mahmut abiler gece yarısından sonra da Muhittin abiler olabiliyor
Erkeklerde fake hesap açabiliyor yada tanıdıklar oluyorYa sitede herkes kadın diye attım.
F falwlessone1Değil işte akşam beşten sonra Mahmut abiler gece yarısından sonra da Muhittin abiler olabiliyor
Bir dönem gittim sonra verdikleri bitti üstüne de düşmedim.Güzelsin ama cildiyeye göründüm mü hiç
Sana kızmadım ayollAy bana niye kızıyorsun, elçiye zeval mi olur haha
Fotoğrafta suratımda sadece ruj ve sanırım rimel var o kadarKızarıklıklar var makyaj mi yoksa cildin mi öyle
kız açılmısssssss ben şokkkkkProfil fotoğrafındakı sensen eğer giyim tarzını değiştirebılırsın . Tesettürlü cok infulunsır( yanlsı yazdımdnjfk) takıp etmıyorum ama aklımda kalam sipsecmel var mesela o tarz giyinebılırsın
Allah hidayet nasip etsin ne diyeyim ablacım.kız açılmısssssss ben şokkkkk
Bu salı ve pantolonu üstüme de beyaz bir tunik kombineleri nasıl?Profil fotoğrafındakı sensen eğer giyim tarzını değiştirebılırsın . Tesettürlü cok infulunsır( yanlsı yazdımdnjfk) takıp etmıyorum ama aklımda kalam sipsecmel var mesela o tarz giyinebılırsın
Ben normal bir insan değilim bence ablacım.Hayati kendime takip takıntılar edinerek,beni reddeden bir çocuğa takıntılı kalarak harcıyorum.Bir şeylerin kıymetini bilemiyorum.6kasimda randevum var bakalım ne diyecek psikiyatrist profesor.Su ana kadar bipolar,okb ve anksiyete teshisi aldım.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.Siz niye kendinize bu kadar takıyorsunuz konu sahibi
Maalesef fakeler gelebiliyo.Ya sitede herkes kadın diye attım.
Sildim zaten fotoyuMaalesef fakeler gelebiliyo.