Ne yapıcam bu kıllarla😓😓

bende öyle düsünüyorum ipl oldugu icin tekrar cikar diyorum bir de o paraya lazere giderim diyorum da bi tanidigim tüm yüzüne yapti ve cikmadi pürüzsüz oldu ona baktikca da gideyim alayim hemen diyorum simdi güzellik merkezlerinde vortex kullanıyorlar yerli üretim. Arkadasımın kolunu,yüzünü vs bitirdi.Ben ona da cesaret edemedim ipl olabilir diye

philips lumeanin hangi modeli acaba? bende kolum için almak istiyorum omuz bölgesine falan yapsam sorun olur mu? bir de atıs sınırı var ya o hemen bitiyor mu acaba :)
Ben de cok duydum bu philips. Daha gecen gün arkadaskmla konustum alıcam diyordu. Atıs sınırı varmıs bitince doldurtuluyormus öyle demişti arkadasım.

İşe yarıyor mu ki acaba

Aynı sorun bende de var cumartesi iğneliye başlıyorum aynen senin gibi düşünüyorum bitmese de azalsın bari diye. Geçici çözümler ağda vs tatmin edici değil bitsin istiyorum

Aynı sorun bende de var cumartesi iğneliye başlıyorum aynen senin gibi düşünüyorum bitmese de azalsın bari diye. Geçici çözümler ağda vs tatmin edici değil bitsin istiyorum
Peki kaç seansta bitebileceğini söyledir cnm.? Saat olarak bir sey dediler mi? Sen neresi için yaptırıyorsun? Deneyimlerinden haber edersne sevnirim acısı hakkında da :)

Peki kaç seansta bitebileceğini söyledir cnm.? Saat olarak bir sey dediler mi? Sen neresi için yaptırıyorsun? Deneyimlerinden haber edersne sevnirim acısı hakkında da :)

Gider gitmez hemen kimin ihtiyacı varsa yazcam onlara. Konu açıcam ama direkt mesaj atarsanız onuda cevaplarım aynı sorundan muzdaripiz malum

Kesinlikle iğneli epilasyona git gerekirse bir işe gir her yerini yaptır kurtul bendede aynı sorun var bugün sırtım için ilk seansa gittim inşallah kurtulurum bende diğer iğneli epilasyon ile kurtulanlar gibi boşuna lazerle ugrasma tüylerin ince en etkili kesin çözüm iğneli bunu sakın unutma canım

Kesinlikle haklısın. Lazer girmeyen yerlerde iğneliden başka bi çözüm olduğunu düşünmüyorum.

hangi sehirdesiniz? nereye gittiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…