• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapıcam ben bu parayı ?

meralkan

Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba ;

2 senedir çalışıyorum maaşım 2000 tl ama hiç bir giderim yok aile yanında yaşıyorum, arabam var, kıyafet ve makyaj malzemesi vs almıyorum çünkü yeterince var. param ev almak için ya da yatırım yapmak için yetersiz.

para öylece birikiyor ama ben stres oluyorum biraz daha param olsa ev alırdım diye düşnüüyorum ama yok. olanı da harcamaya değicek bir şey bulamıyorum. tatil desem zaten 1 hafta tatil var senede o da yetersiz.

ne yapsam kızlar öylece birikse mi ?

Canım ne zamandır birikiyor. 2 senedir öylece birikiyor mu.. Gerçi yine harcadığın zaman olur ama... Onu altın veya döviz yönünde değerlendirsen.. Hani en azından sana getirisi olur. Tl de kaldı mı paran durdukça durur çünkü.

canım allah birikimine bereket versin. neden stres oluyorsun ki? kenarda nakitin olduğu zaman, fırsatların gelip geçmesine izin vermezsin. yeter ki paran olsun. bırak biriksin, gün gelir evlenirken lazım olur. gün gelir evinin mayası olur. :KK51:

Benim giderim çok bana gönder ben harcarım :D Şaka maka bana göre en güzeli ev sahibi olmak. Birikimini peşinat olarak kullanarak eminevime girebilirsin mesela faizsiz ev sahibi olursun. Yada kredi çekebiliyosan direk ev alıp hem aylık hem de kira parasıyla evin borcunu ödersin.

Back
X