Çenebaz Guru Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 10.923 12 408 İstanbul 17 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Çenebaz #121 ank06 .!.: Wayyy maşallah hepinize ben bunu neden görmedim yaaaaaa. Hepinizde çok güzel çıkmışsınız hanımlar. Dostluğunuz hep daim olsun inşallah.. Tatlı arkadaşım aysun seni görmek çok güzeldi bitanem. Bebişin kocaman olmuş allah bağişlasın çok şeker tam ısırmalık Çenebazcım seni görmekte çok güzeldi canım.. Tabi diğer arkadaşlarımızıda öyle... Kocaman öpücükler hepinize...opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... çooook teşekkürler :asigim: benden de kocaman öpücükler gelsin ankaraya opuyorumnanaktan en derin sevgilerimle :asigim:
ank06 .!.: Wayyy maşallah hepinize ben bunu neden görmedim yaaaaaa. Hepinizde çok güzel çıkmışsınız hanımlar. Dostluğunuz hep daim olsun inşallah.. Tatlı arkadaşım aysun seni görmek çok güzeldi bitanem. Bebişin kocaman olmuş allah bağişlasın çok şeker tam ısırmalık Çenebazcım seni görmekte çok güzeldi canım.. Tabi diğer arkadaşlarımızıda öyle... Kocaman öpücükler hepinize...opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... çooook teşekkürler :asigim: benden de kocaman öpücükler gelsin ankaraya opuyorumnanaktan en derin sevgilerimle :asigim:
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.526 212.993 1.423 60 17 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Çenebaz #122 Çenebaz .!.: çooook teşekkürler :asigim: benden de kocaman öpücükler gelsin ankaraya opuyorumnanaktan en derin sevgilerimle :asigim: Genişletmek için tıkla... Çok naziksin bitanem .. kaydirigubbakcemile3 Bende teşekkür ederim sana ..:1hug: Sevgilerimi yolluyorum sana....yerimseniben
Çenebaz .!.: çooook teşekkürler :asigim: benden de kocaman öpücükler gelsin ankaraya opuyorumnanaktan en derin sevgilerimle :asigim: Genişletmek için tıkla... Çok naziksin bitanem .. kaydirigubbakcemile3 Bende teşekkür ederim sana ..:1hug: Sevgilerimi yolluyorum sana....yerimseniben
aysun4141 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2008 1.722 0 116 Erzurum 18 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Çenebaz #123 ank06 .!.: Wayyy maşallah hepinize ben bunu neden görmedim yaaaaaa. Hepinizde çok güzel çıkmışsınız hanımlar. Dostluğunuz hep daim olsun inşallah.. Tatlı arkadaşım aysun seni görmek çok güzeldi bitanem. Bebişin kocaman olmuş allah bağişlasın çok şeker tam ısırmalık Çenebazcım seni görmekte çok güzeldi canım.. Tabi diğer arkadaşlarımızıda öyle... Kocaman öpücükler hepinize...opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... tesekkurler ablacım buyutuyoruz ıste recepi ınsallah senlede tanısmak kısmet olurhihoyyythihoyyyt
ank06 .!.: Wayyy maşallah hepinize ben bunu neden görmedim yaaaaaa. Hepinizde çok güzel çıkmışsınız hanımlar. Dostluğunuz hep daim olsun inşallah.. Tatlı arkadaşım aysun seni görmek çok güzeldi bitanem. Bebişin kocaman olmuş allah bağişlasın çok şeker tam ısırmalık Çenebazcım seni görmekte çok güzeldi canım.. Tabi diğer arkadaşlarımızıda öyle... Kocaman öpücükler hepinize...opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... tesekkurler ablacım buyutuyoruz ıste recepi ınsallah senlede tanısmak kısmet olurhihoyyythihoyyyt
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.526 212.993 1.423 60 18 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Çenebaz #124 aysun4141 .!.: tesekkurler ablacım buyutuyoruz ıste recepi ınsallah senlede tanısmak kısmet olurhihoyyythihoyyyt Genişletmek için tıkla... büyür merak etme yıllar çabuk geçiyor anlamıyorsun bile yerimseniben inşallah canım istanbula gelirsen mutlaka tanışırız.:1hug: çarşamba kısmetse çenebaz buluşma ayarlıyor gideceğim bende bir aksilik olmazsa hihoyyyt
aysun4141 .!.: tesekkurler ablacım buyutuyoruz ıste recepi ınsallah senlede tanısmak kısmet olurhihoyyythihoyyyt Genişletmek için tıkla... büyür merak etme yıllar çabuk geçiyor anlamıyorsun bile yerimseniben inşallah canım istanbula gelirsen mutlaka tanışırız.:1hug: çarşamba kısmetse çenebaz buluşma ayarlıyor gideceğim bende bir aksilik olmazsa hihoyyyt
Çenebaz Guru Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 10.923 12 408 İstanbul 18 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Çenebaz #125 ank06 .!.: büyür merak etme yıllar çabuk geçiyor anlamıyorsun bile yerimseniben inşallah canım istanbula gelirsen mutlaka tanışırız.:1hug: çarşamba kısmetse çenebaz buluşma ayarlıyor gideceğim bende bir aksilik olmazsa hihoyyyt Genişletmek için tıkla... inşallah aksilik çıkmaz da tanışabiliriz opuyorumnanaktan
ank06 .!.: büyür merak etme yıllar çabuk geçiyor anlamıyorsun bile yerimseniben inşallah canım istanbula gelirsen mutlaka tanışırız.:1hug: çarşamba kısmetse çenebaz buluşma ayarlıyor gideceğim bende bir aksilik olmazsa hihoyyyt Genişletmek için tıkla... inşallah aksilik çıkmaz da tanışabiliriz opuyorumnanaktan