buluşma fotolarına bayılıyorum hepiniz çok tatlısınız bir çirkin suratsız kadın olmazmı bu kk da.vereliniortak dostluğunuz daim olsun hep böyle yüzünüz gülsün ne olursa olsun hep inadına eğlenin zemuszemus
çenem bu tatlılığın sırrı ne yaaa opuyorumnanaktan
valla süper çıkmışsın fotolarda
kızlar hepinz süpersnz tek tek isimleri yazmıyım baya kalabalksnz...dostlugunuz daim olur inş
fatolina canm çok cici bi anne adayısın,giyimnde çok şık yerimseniben
bebeiş de çok tatlı bu arada
dostluğunuz daim olsun a.s.
yaaaa süper bi buluşma olmuş
nehirima.s.
nevinima.s.
çenebazıma.s.
ve diğer tüm güzeller
allahım güzeller geçidi olmuş
hepinizi öpüyoruuum
hep böle mutlu olun
bayıldım kızlar
hepiniz birbirinizden güzel , sıcak ve samimisinizopuyorumnanaktan
bu izmir buluşmaları bi başka oluyor zaten
hem kıskanarakhem imrenerek takip ediyorumm
süpersiniz valla:enbuyukkk:
çenebaz herzamanki gibi çoook güzelsin..(saçlarında çok hoş olmuş)...Allah dostluğunuzu devamlı kılsın diğer dostları görmek tanımakta çok güzel.herkesi öpüyorum kocaman...
oy oyy ne güzelbuluşma olmuşşş.....çenebazımbidenem, fatolina sizi tanıyorum...tanımadğımız arkadaşları da tanımış olduk...çenebazım sen artık KK da marka oldun canom....:asigim:Fatolina hamilelikçok yakışmış cnm....hayırlı doğumlar olsun inş.....kızlar dostluğunuz daim olsun....hepinizi öpüyoruMMM....opuyorumnanaktan
:roflol: ben eltiyle görümceyi oldum olalı karıştırmışımdır zaten :roflol:
ama sanırım eltisiydi nevincim fisfisfis
Lansorcum kusura bakma ozamanı,ben yanlış anlamışım,sorrryyyyy:)))
çok güzel bir buluşmaydı kızlar hepinizle tanışmış olduğuma çoooookkkk memnun oldum.bu elti görümce olayınada tarafımdan son noktayı koyuyorum yanımdaki görümcemdi kızlar:jeyyar:
ama eşim taraf işte ne farkeder elti görümce:kedi:
evet canım aynı yerde otururken nasip olmadı birtürlü seninle buluşabilmek bak taaa izmitlerdeki arkadaşlarla buluştum.ama eminim sende en az onlar kadar tatlısındır canım benimopuyorumnanaktankızlar pek güzel çıkmışsınız lansor canım sende gitmişsin hemşom benim
dikkatin için çok teşekkür ederim canım.Şeniz ama kalplerimiz bir olsun isimler sıfatlar hiçççç problem değil.....:içelim:bencede nehircim isminide yanlış yazmışsın lansor lasor değil:sm_cool:
arkadaşlar lansor ve görümcesi olacak, nüffen beni mazur görün :gitme:
dostluğunuz daım olsun
ay ağlamak istiyorumay resmen ayakta uyumuşum buluşmadan haberim olmamış... bidahakine artık almanyadayken hadi mesafe vardı olmuyordu şidmi geldim buraya yine buluşamadım :) neyse hayırlısı ...buluşalım ama en kısa zamanda yineee
Herkesee merhaba...
Yine çok güzel bir buluşma olmuş...
Süpersiniz ya...
Gözlerinizin içindeki o gülümseme hiiç eksik olmasın..
Dostluğunuz daim olsun inş...
çok güzel bir buluşmaydı kızlar hepinizle tanışmış olduğuma çoooookkkk memnun oldum.bu elti görümce olayınada tarafımdan son noktayı koyuyorum yanımdaki görümcemdi kızlar:jeyyar:
ama eşim taraf işte ne farkeder elti görümce:kedi:
üfffff hepinizde çok güzzelsniz yaaaaa...
sizleri örmek çok güzel..
evet canım aynı yerde otururken nasip olmadı birtürlü seninle buluşabilmek bak taaa izmitlerdeki arkadaşlarla buluştum.ama eminim sende en az onlar kadar tatlısındır canım benimopuyorumnanaktan
dikkatin için çok teşekkür ederim canım.Şeniz ama kalplerimiz bir olsun isimler sıfatlar hiçççç problem değil.....
ne demek çenebazım.siz beni yabancı ellerden aranıza almışsınız ben sizin harf yanlışlığınıza mı takılacağım:içelim:
gördüm gördümm benim güzel arkadaşlarımı gördümm
nehirim opuyorumnanaktan nevinim opuyorumnanaktan canlarım benimm
arkadaşlar bu güzel buluşmanızı kıskandım doğrusu .. :lepi:
daim olsun
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fıstıklara bakın
harika çıkmışınız arkadaşlar..
gelemediğime daha da çok üzüldüm şimdi bak..
eğlendiğiniz de belli oluyo..
Allah gülücükleri eksik etmesin yüzünüzden...
bidahakine ben de varım inşallah..
hepinize sevgiler... hihoyyyt
çenebaz seni kk nın buluşma kraliçesi ilan edelim izmir ve kocaeli arası gidip geliyon amma nedense istanbulu es geçiyon kaydirigubbakcemile olmuyo ama bizde seni görmek istiyoz opuyorumnanaktan
fatolinam canım çok tatlı olmuşun maşşallah size
yüzünüzden gülümsemeler eksik olmasın :enbuyukkk:
canım bidahakine görüşmek üzere hihoyyyt
kraliçeniz kurban olsun size hihoyyyt oraya da geliriz hihoyyyt
bigün biyerde karşınıza çıkarsam tanırsınız artık kaydirigubbakcemile3
oy oy oy kıyamam benim boncuk gözlüm nede hoş çıkmış. tabii bu çenem. canım benim resimlerinden olsun hasret gideriyoruz.
diğer arkadaşlara da haksızlık etmeyeyim. onlarda harika. bu dostluğunuz ömür boyu sürsün.
recebime bayıldım. ısırın yanaklarından. çene recep sana fena bakmış.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lmaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
seni tanıyamamak mümkünmü opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ulen çene evlıya çelebi gibi hatunsun heee....
bu arada çene kanka kilo almıssın ben soylım muhahahahahahaha:===)))))))))))))))))
çene delisihihoyyyt
katılmadığın buluşma yok la..:dance:
senin işin gücün bir ailen bir arkadaş çevren eşin dostun yok mu laa
sana yakında en çok bulışma ödülü vermezlerse naaa bende yazıorum buryaa:):)kaydirigubbakcemile5:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?