Ne tür anahtarlıkları tercih ediyorsunuz ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
arkadaşlar ben senelerdir çantamda taşıdığım anahtarlıktan sıkıldım ve değiştirmek istiyorum..çok çocuksu da olmasın çok ağır (olgun) duran birşey de olmasın...ama bilemedim ne tür bir anahtarlık tercih etmeliyim ?
şu anki kullandığım anahtarlık şeffaf bir plastik kalp şeklinde ve içinde renkli sıvı var ve artık beni çocuksu gösterdiğini düşünüyorum...bombeli olduğu için pek de kullanışlı ve pratik değil..
bir de elimde peluş anahtarlık var hayvan figürlü ama bilemedim ..siz ne tür anahtarlıkların tarzınızı yansıttığını düşünüyorsunuz ?

benim anahtarlığım nazar boncuklu $fil-aparatli-nazar-boncuklu-anahtarlik__33249311_0.jpg ama bundan daha güzel gerçek cam boncuktan

bu pembeli olanın içine resimler yükleniyormuş
$632dijital_anahtar_pembe.jpg
$ANAHTARLIK.jpg
$IMG_0336-1.jpg
$imagesCANUWKGG.jpg
umarım yardımcı olur:KK16:

benim anahtarlığım resimdekine çok benziyor. şıkır şıkır anahtarlıkları seviyorum ben.
$sewda56454ix6.jpg

birde bu modeli beğendim...
$sewda58kw0.jpg
:KK71:

valla benimki $555_buyuk.jpg şunun tıpkısı :KK1:
2 yıl önce ölen arkadaşım hediye etmişti.hep takıyorum kolluyorum.aynı kalsın diye...

$deniz-temali-anahtarlik.jpg şu şekil anahtarlıklar herkes de var öneririm :KK71:

teşekkür ederim arkadaşlar hepsi birbirinden güzel :KK69:
evet bu paylaştıklarınız daha çok takıları andıran tarzdalar..iyi fikir oldular bana :)
yaşım 30 a yaklaşıyor sanırım içi sulu şeffaf anahtarlıkları ve peluş anahtarlıkları bırakma vaktim geldi sanırım :KK1:

Benim anahtarlığımda yarım kalp var sevgilimde de diğer yarısı.Birleştirince birbirlerini öpüyor gibi gözüküyorlar.Kalbin erkekli olan kısmı bende kızlı olan kısmı onda:KK17: O vermişti:KK17:

X