Ne tepki verirsiniz ?

Bugün meşgulmüş olabilir gayet de. Hayattaki tek uğraşı siz değilsiniz. Nasıl olaa yarın görüşeceğinizi düşünmüştür, yorgun haliyle size nasılsın diyemedi diye bozulacağınızı düşünememiştir. Bu kadar bağımlı olmayın, hadi siz oldunuz karşınızdaki insandan bunu beklemeyin.

Hiçbir tepki vermezdim.
İlk kez oluyorsa birşey demezdim sanırım.
Bu arada erkeklere çok yükleniyorsunuz yahu.
Onlar kızlar gibi ince fikirli değiller,mesajlaşmayı sevmiyorlar darlıyor onları mesajlaşmak.

Ailesiyle olduğuna eminmisin? canım erkek milleti bu,bugünde başka manitayla kutluyor olabilir dikkat et derim,fırsat her şekilde bulunur,fırsatım olmadı olayını kabul etmiyorum

Ailesi biliyor beni öyle bir durum yaşanmadı daha önce

Ailesi sizi tanıyorsa, 3 yıl da az değil en azından bir sözlü olsaydınız o zaman bir şey demeye hakkınız olurdu. Sevgililik pek fazla bir aidiyet içermiyor bundan dolayı da erkekler rahat davranabiliyor. Siz fazla titizleniyor düşünüyorsunuz belli ki ama karşınızdaki bir erkek sonuçta. Naçizane fikrim şartlar uygunsa ya ciddiyet adımları atılmalı ya da bir erkeğe bu kadar uzun zaman ve ilgi harcanmamalı-hele ki durumdaki kaygısız davrananlara- derim.

Belki bu konuda haklisiniz ama farkındaysaniz gün icin de konusamadik hic diyor yani ilgisiz davranmis ne kadar yorgun ve youhn olursa olsun isteyen insan hal hatir sorar sevdigi insanin sesini duymak ister

Cok haklısınız ki sevgilisiniz siz.Insan sevdiği kisinin 5 dk gectim yogun dahi olsa 1 dk ayırabilir.Nisan alışverişi vs olabilir ama her seyi de kendi secmis yada herseye müdahale etmis asla olmaz erkekler ne kadar sevebilir ki alışverişi zaman yaratmak cook kolay helede erkekler icin

Hic te abartmiyorsunuz haklisiniz

Ama Hayır tüm gün hiç haber alamamazlik yapmamıski bakın bu yazmis konu sahibi "Sabahtan beri yazıp sorduğu ya bir ya iki." Yani adam yazmış 1 yada 2 ama hanimfendiye yetmemiş anlaşılan. .

Doğum gününde ailesiyle olsun diye konuşulmuş o da öyle yapıyor.
Yarın birlikte kutlayacaksınız, o yüzden bugün nadir mesaj atması normal.
Erkekler düz düşünüyor. Bugün ailesiyle, sadece onlara zamanını ayırıyor, yarın zaten sizinle.
Bu kadar basit durum onlara göre.

Ama Hayır tüm gün hiç haber alamamazlik yapmamıski bakın bu yazmis konu sahibi "Sabahtan beri yazıp sorduğu ya bir ya iki." Yani adam yazmış 1 yada 2 ama hanimfendiye yetmemiş anlaşılan. .
Iliskiye farkli acidan bakmak lazim.herkes kendi iliskisinde farkli beklenti icine girer.size gore cok normal olabilir.Ama hanfendiye gore normal gelmemiş.
Ben kendimi örnek alirsam; ben hastaysam sevgilim yogunlukta bile sevdiği kisiyi düşünmüyorsa yada ilgisiz kaliyorsa tabiki icerlerim neden icerlemeyim ki.Ben ona deger veriyorum ayni sey ona olsa ben bin katini yapardim belkide.Yani size gore 1 defa okey olabilir ama başkalarına gore olmayabilir

İlk kez yaptığı bir şeymiş. Az da olsa aramış bir şeyler etmiş. Sürekli ilgisiz deseniz neyse de. Belli ki mesgulmus. Bazen birbirimizi çok mu darliyoruz acaba? Ayrıca ben şunu etmiştim bana şöyle etti tüh vicdansız diye hayıflanacaksaniz öyle jestlerle uğraşmayın. Yeni flört de değilmiş ayrıca. Tolerans gösterilebilir.

Evet hastalıkta tabi durum farklıdır fakat beyfendinin bugün telaşi varmis ailecek nişan alışverişinde ve sonra dayiya gecmisler eee bu süre zarfindada hiç haber vermemezlik yapmamiski gün içinde olanları anlatmış beyfendi 'ki konu sahibi bunları bilebiliyor. . Yani bugunu hergunle bir gormemeli diye düşünüyorum açıkçası cunku durum ve nedenler ortada..

Ah keske oyle olabilse..hani derler ya bi yanlis butun dogrulari goturur.Bu da o misal .Hep boyle davranmasa bile bi gun boyle davranmasi uzmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…