- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
-
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Ailesi biliyor beni öyle bir durum yaşanmadı daha önceIsteyen 5 dk olsa arar ya da mesaj atar. Ailesinin yanındayken sizi soyutluyor mu kafasında acaba? Yani daha önce de aile ortamındayken sizi ilgisiz bıraktıysa aklınıza bu da gelmeli.
Bismillah bana neden bagiriyorsun ben sadece soruna dusuncemi söyledim hepsi bu. . Uyumustur ozaman o beklemeyin sabah yazar uyandığında. .Hanımefendi saat 2 oldu ben bu adamı daha ne kadar bekleyeyim
Güldürdünüz beniBismillah bana neden bagiriyorsun ben sadece soruna dusuncemi söyledim hepsi bu. . Uyumustur ozaman o beklemeyin sabah yazar uyandığında. .
:) valla bende güldüm dedim ne oluyo bana saricak sanırım...Güldürdünüz beni
Ailesi biliyor beni öyle bir durum yaşanmadı daha önce
:) valla bende güldüm dedim ne oluyo bana saricak sanırım...
Belki bu konuda haklisiniz ama farkındaysaniz gün icin de konusamadik hic diyor yani ilgisiz davranmis ne kadar yorgun ve youhn olursa olsun isteyen insan hal hatir sorar sevdigi insanin sesini duymak ister3 senelik sevgilinizin, yarın doğum gününü kutlayacaksınız diye heyecanlandığını, sürekli bu konuyu düşündüğünü mü sanıyorsunuz? Erkeklerin yüzde 90nın umrunda değil bence böyle şeyler. Üstelik alışverişi, koşturması varmış. Bir şey yapmazdım, beni niye aramadın darlamazdım, yarın kaçta buluşalım diye mesaj atardım, müsait olunca cevap yazardı, tartışma da çıkmazdı.
Cok haklısınız ki sevgilisiniz siz.Insan sevdiği kisinin 5 dk gectim yogun dahi olsa 1 dk ayırabilir.Nisan alışverişi vs olabilir ama her seyi de kendi secmis yada herseye müdahale etmis asla olmaz erkekler ne kadar sevebilir ki alışverişi zaman yaratmak cook kolay helede erkekler icinBen zaten anlayışlı davrandım. Sabah 10da uyandı ve şu saat oldu daha bana adamakıllı mesaj atmadı. Adamakıllı nasılsın nasıl oldun diye bile sormadı. Ben zaman olmadı lafina inanan biri değilim maalesef. Bi insana 5 dakika mesaj atmak için zaman yaratmak çok zor değil bence.
Hic te abartmiyorsunuz haklisinizBen zaten heyecanlansın istemiyorum ki. Derdim bana 5 dakika ayırıp hal hatır sormaması yarın ne yapalım diye sormaması. Çünkü biz nereye gidecegimize ve kacta bulusacagimiza karar vermemiştik.
Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama ben hasta hasta uğraşırken 5 dakika ayırmaması çok ayıp geliyor
Ama Hayır tüm gün hiç haber alamamazlik yapmamıski bakın bu yazmis konu sahibi "Sabahtan beri yazıp sorduğu ya bir ya iki." Yani adam yazmış 1 yada 2 ama hanimfendiye yetmemiş anlaşılan. .Cok haklısınız ki sevgilisiniz siz.Insan sevdiği kisinin 5 dk gectim yogun dahi olsa 1 dk ayırabilir.Nisan alışverişi vs olabilir ama her seyi de kendi secmis yada herseye müdahale etmis asla olmaz erkekler ne kadar sevebilir ki alışverişi zaman yaratmak cook kolay helede erkekler icin
Iliskiye farkli acidan bakmak lazim.herkes kendi iliskisinde farkli beklenti icine girer.size gore cok normal olabilir.Ama hanfendiye gore normal gelmemiş.Ama Hayır tüm gün hiç haber alamamazlik yapmamıski bakın bu yazmis konu sahibi "Sabahtan beri yazıp sorduğu ya bir ya iki." Yani adam yazmış 1 yada 2 ama hanimfendiye yetmemiş anlaşılan. .
Evet hastalıkta tabi durum farklıdır fakat beyfendinin bugün telaşi varmis ailecek nişan alışverişinde ve sonra dayiya gecmisler eee bu süre zarfindada hiç haber vermemezlik yapmamiski gün içinde olanları anlatmış beyfendi 'ki konu sahibi bunları bilebiliyor. . Yani bugunu hergunle bir gormemeli diye düşünüyorum açıkçası cunku durum ve nedenler ortada..Iliskiye farkli acidan bakmak lazim.herkes kendi iliskisinde farkli beklenti icine girer.size gore cok normal olabilir.Ama hanfendiye gore normal gelmemiş.
Ben kendimi örnek alirsam; ben hastaysam sevgilim yogunlukta bile sevdiği kisiyi düşünmüyorsa yada ilgisiz kaliyorsa tabiki icerlerim neden icerlemeyim ki.Ben ona deger veriyorum ayni sey ona olsa ben bin katini yapardim belkide.Yani size gore 1 defa okey olabilir ama başkalarına gore olmayabilir
Ah keske oyle olabilse..hani derler ya bi yanlis butun dogrulari goturur.Bu da o misal .Hep boyle davranmasa bile bi gun boyle davranmasi uzmusturEvet hastalıkta tabi durum farklıdır fakat beyfendinin bugün telaşi varmis ailecek nişan alışverişinde ve sonra dayiya gecmisler eee bu süre zarfindada hiç haber vermemezlik yapmamiski gün içinde olanları anlatmış beyfendi 'ki konu sahibi bunları bilebiliyor. . Yani bugunu hergunle bir gormemeli diye düşünüyorum açıkçası cunku durum ve nedenler ortada..
Bismillah bana neden bagiriyorsun ben sadece soruna dusuncemi söyledim hepsi bu. . Uyumustur ozaman o beklemeyin sabah yazar uyandığında. .