Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HakkısınnCanım tavsiyem ne olur olsun değilde hayırlısıyla olsun diye dua et![]()
Çünkü allah korusun olurda sağlıksız olursa daha çok üzülürsün canım ondan dolayı söyledimHakkısınnYazarken öyle yazmışım ama dilimde hep hayırlısı var tabi
Ya çok teşekkür ederimm isteyen herkese nasip olsun inşallahÇünkü allah korusun olurda sağlıksız olursa daha çok üzülürsün canım ondan dolayı söyledim
Rabbim en kısa zamanda hayirli bir sekilde versin sana mucizeni cok amin![]()
Amin canımBen 7 sene bu haberi almak için bekledim canım, hep hayırlısı olsun diye dua ettim. Hatta olmamasında bir hayır varsa , senin hayrına muhtacım Allahım dedim. Daha önce ikiz gebelik kaybım oldu, gerçekten acı bir yaşanmışlık oldu benim için. Şimdi hamileyim hamdolsun. Allah sana ve bekleyen , özlem duyan herkese en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaallah
Çok üzüldüm gercekten. Hayırlısıyla olsun inşallahAllah im hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin. Canim bende 6yil sonra hamile kaldim ama malesef uzun bekleyisin mutlulugu kisa sürdü iki hafta önce düsük yaptim.Allah im kimseye böylesi bir aci yasatmasin. sükür deyip sabirla dualarla bekliyorum![]()
Merhaba bende cok uzun zamandır bekliyorum kimyasal dahil 3 kaybım var sormamda sakınca yoksa tüp bebek mi doğaş yoldan mı tedavı gördunuz mu acabaBen 7 sene bu haberi almak için bekledim canım, hep hayırlısı olsun diye dua ettim. Hatta olmamasında bir hayır varsa , senin hayrına muhtacım Allahım dedim. Daha önce ikiz gebelik kaybım oldu, gerçekten acı bir yaşanmışlık oldu benim için. Şimdi hamileyim hamdolsun. Allah sana ve bekleyen , özlem duyan herkese en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaallah
Kürtajdan dolayı rahim içinde yapışıklık kalmış maalesef, bunu ne yazık ki önceki gittiğim doktorlar ön görüp Hsg filmi istemediği için tedavi ile normal gebelik beklendi bir süre. Aynı zamanda yumurtalık rezervim düşük, ilaç tedavisi yapıldı hep. En son tavsiye üzerine tedaviye başladığım doktorum Hsg istedi yapişiklik tespit edilip histereskopi yapıldı. Sonrasında da aşılama ile hamile kaldım çok şükür. Rabbim inşallah sana da bu güzel haberi yaşatsın inşaallahMerhaba bende cok uzun zamandır bekliyorum kimyasal dahil 3 kaybım var sormamda sakınca yoksa tüp bebek mi doğaş yoldan mı tedavı gördunuz mu acaba
amin canım cok sağol rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinKürtajdan dolayı rahim içinde yapışıklık kalmış maalesef, bunu ne yazık ki önceki gittiğim doktorlar ön görüp Hsg filmi istemediği için tedavi ile normal gebelik beklendi bir süre. Aynı zamanda yumurtalık rezervim düşük, ilaç tedavisi yapıldı hep. En son tavsiye üzerine tedaviye başladığım doktorum Hsg istedi yapişiklik tespit edilip histereskopi yapıldı. Sonrasında da aşılama ile hamile kaldım çok şükür. Rabbim inşallah sana da bu güzel haberi yaşatsın inşaallah![]()
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimamin canım cok sağol rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Üc kayip cok zor bir durum canim.Allah im en Kisa zamanda saglikli bebisler nasip etsin benim bir yakinimda üc kayiptan sonra kan pirtilasmasi oldugunu ögrenmisti tekrar hamile kaldiginda doguma iki hafta kalaya kadar göbekten igne vuruyordu kendine.ve sükür saglikli bir bebisi oldu.sen tahlillerini yaptirdinmiMerhaba bende cok uzun zamandır bekliyorum kimyasal dahil 3 kaybım var sormamda sakınca yoksa tüp bebek mi doğaş yoldan mı tedavı gördunuz mu acaba
Burda bir adaşım mı var:) herkeste belirti olmuyor ki hatta belki belirtisizliktir senin belirtin niye yıkıldın hemen 5 gün önce:)Bu ayda hamilelik belirtisi göstermiyorum adetime 5 gün var ne olur olsun diye dualardayım...
Burda bir adaşım mı var:) herkeste belirti olmuyor ki hatta belki belirtisizliktir senin belirtin niye yıkıldın hemen 5 gün önce:)
Biraz daha sabır az kalmış inşallah gelmez reglin amin :)Reglime 4 gün kaldı adaş :) çok hafif kasık bel ağrım oluyor ara ara regli olucam gibi hissediyorum
ama hayırlısı olsun :)
Biraz daha sabır az kalmış inşallah gelmez reglin amin :)
Merhaba canım pıhtılaşma testleri yapıldı sorun cıkmadı ama hamılelık durumunda yine de kan sulandırıcı kulllanılacak. Son tüp bebek deneyimim de kullandım ancak ilk önce değerlerim yukseldi sonra düşmeye basladı ve regl ile atıldı.Üc kayip cok zor bir durum canim.Allah im en Kisa zamanda saglikli bebisler nasip etsin benim bir yakinimda üc kayiptan sonra kan pirtilasmasi oldugunu ögrenmisti tekrar hamile kaldiginda doguma iki hafta kalaya kadar göbekten igne vuruyordu kendine.ve sükür saglikli bir bebisi oldu.sen tahlillerini yaptirdinmi![]()