Gebeliğe Hazırlık Ne taptıysam olmadı...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.599
133
Kızlar ben 1.5 yıldır bebek istiyorum Eşim benden daha fazla istiyo ama ne yaptıysam olmadı her türlü herşeyi denedim ama ol mu yorr... :110:
Gebe kalamayıp da ekstra bişeyle gebe kalan var mı bebek olması için özel bişey yapan var mı lütfen paylaşalım Rabbim isteyip dileyen herkese bebek nasip etsin inşaAllah... :cry:

Kızlar ben 1.5 yıldır bebek istiyorum Eşim benden daha fazla istiyo ama ne yaptıysam olmadı her türlü herşeyi denedim ama ol mu yorr... :110:
Gebe kalamayıp da ekstra bişeyle gebe kalan var mı bebek olması için özel bişey yapan var mı lütfen paylaşalım Rabbim isteyip dileyen herkese bebek nasip etsin inşaAllah... :cry:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lirsiniz-ben-bu-sekilde-hamile-kaldim.594019/

Günaydın bu yöntem benim çok aklıma yatıyor bi okuyun derim.. ben denemedim ama size belki faydası olur :)

Tedavi gördünüz mü? Adetleriniz düzenli mi? Tahliller yapıldı mı?

1,5 yıldır korunmamanıza rağmen çocuğunuz olmamışsa ve herşey normal ise bu sebepsiz inceltilirse oluyor. Tabi ki tedavi gerekli olabilir. Bu şekilde bile çok insan var tüp bebek yapılan
Doktor olur dedi bir sıkıntı yok dedi

Aaaa bilmiyordum şaşırdım canım Rabbim sana da yaşatsın inşallahbu duyguyu ovulasyon testi falan kullandın mı?
Yok canım onu denemedim ama onunla gebe kalan çok kişi varmış galiba da yumurtlama günümü bilebiliyorum belirtilerden bugn belim karnım kasıklarım ağrıyo ve beyaz şeffaf akıntım var muhtemelen yumurtluyorum

Back