- 9 Nisan 2015
- 12
- 3
- 41
-
- Konu Sahibi moryazma12
annenin hastalığı nedir?Tesekkur ederim evet hamileydim ve annemin hastaliginin yeni evreleriydi cok zor teshis konuldu ben anneme cok duskunum her evlat gibi ama sirf bu degil kv ve kp bosandi esimi yipratti tabi bu durum maddi sorunlarimiz var kredi oduyoruz calisayim dedim bebegime bakacak kimse yok ayrica uykusuzluk yokluk annemin durumu iyice dibe vurdum esim annemle ilgileniyor sagolsun hastanelerde cok kosturdu inkar edilmez ama biz tukendik
Evleniyorsun sonrasi hayal kirikligi kufur isitse dayak yese bir kadin ne hissedebilir artik esine biz beceremedik anlayamadik birbirimizi surekli ettigi hakaretler geliyor aklima artik sadece cocugu icin birbirine katlanacak iki yabanciyiz ayni evde.Hayat cok zor maalesef annem kotu bir hastaligin pencesinde eriyor yavas yavas kabullenemiyorum konusamiyor yemek yerken zorlaniyor cok yalnizim tek cocugum dertlesecek bir kardesim yok ve esim annenin acisini boyle derinden yasaman evimizin huzurunu bozuyor dedi resmen niye boyle oldu annem ve neden biz bu haldeyiz kucucuk bebegim ben aglarken sarildi bana O da agladi hayattan gitmek istedim bebegime kiyamadim cikmaz sokaklarda kayboldum Allah beni affetsin isyan ediyorum cunku
Profilinize baktım tahsilli ve meslek sahibi bir bayansınız peki neden böylesi bir insana katlanıyorsunuz ? Çocuğum için diyorsunuz ama böyle sağlıksız bir ailede evladınızın ruh sağlığının olumsuz etkileneceğini de biliyor olmalısınızEvleniyorsun sonrasi hayal kirikligi kufur isitse dayak yese bir kadin ne hissedebilir artik esine biz beceremedik anlayamadik birbirimizi surekli ettigi hakaretler geliyor aklima artik sadece cocugu icin birbirine katlanacak iki yabanciyiz ayni evde.Hayat cok zor maalesef annem kotu bir hastaligin pencesinde eriyor yavas yavas kabullenemiyorum konusamiyor yemek yerken zorlaniyor cok yalnizim tek cocugum dertlesecek bir kardesim yok ve esim annenin acisini boyle derinden yasaman evimizin huzurunu bozuyor dedi resmen niye boyle oldu annem ve neden biz bu haldeyiz kucucuk bebegim ben aglarken sarildi bana O da agladi hayattan gitmek istedim bebegime kiyamadim cikmaz sokaklarda kayboldum Allah beni affetsin isyan ediyorum cunku