Ne sevgi ne de nefret hicbirsey hissedemiyorum

moryazma12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
12
3
41
Evleniyorsun sonrasi hayal kirikligi kufur isitse dayak yese bir kadin ne hissedebilir artik esine biz beceremedik anlayamadik birbirimizi surekli ettigi hakaretler geliyor aklima artik sadece cocugu icin birbirine katlanacak iki yabanciyiz ayni evde.Hayat cok zor maalesef annem kotu bir hastaligin pencesinde eriyor yavas yavas kabullenemiyorum konusamiyor yemek yerken zorlaniyor cok yalnizim tek cocugum dertlesecek bir kardesim yok ve esim annenin acisini boyle derinden yasaman evimizin huzurunu bozuyor dedi resmen niye boyle oldu annem ve neden biz bu haldeyiz kucucuk bebegim ben aglarken sarildi bana O da agladi hayattan gitmek istedim bebegime kiyamadim cikmaz sokaklarda kayboldum Allah beni affetsin isyan ediyorum cunku

Son düzenleme:
Geçmiş olsun anneniz ağır bir hastalık geçiriyor ve çok üzülüyorsunuz. Eşinizle bu sebepten mi aranız kötüleşmeye başladı ??

Tesekkur ederim evet hamileydim ve annemin hastaliginin yeni evreleriydi cok zor teshis konuldu ben anneme cok duskunum her evlat gibi ama sirf bu degil kv ve kp bosandi esimi yipratti tabi bu durum maddi sorunlarimiz var kredi oduyoruz calisayim dedim bebegime bakacak kimse yok ayrica uykusuzluk yokluk annemin durumu iyice dibe vurdum esim annemle ilgileniyor sagolsun hastanelerde cok kosturdu inkar edilmez ama biz tukendik

annenin hastalığı nedir?

Lütfen kendinizi bırakmayın bu kadar. Size ihtiyacı olan minicik bir yavrunuz var. Annenizin rahatsızlığını kabullenin, bu şekilde yaşamayı öğrenin. Kendinizi heba etmeyin. Elbette üzüleceksiniz ama bu denli hayattan soğumayın. Kolay bişey değil elbette kim annesine dayanabilir ama unutmayın sizinde bir yavrunuz var ve siz de bir annesiniz. Dirençli olun, yılmayın, pes etmeyin. Bununla yaşamayı öğrenin, öğrenin ve yaşamınıza devam edin. Elbette sürekli kahkahalar atacak değilisiniz ama yeri geldiğinde gülebilmelisiniz. Sizin de annenizle birlikte eriyip bitmeniz olmaz, dediğim gibi siz de bir annesiniz

Çok zor imtihanlardan geciyorsun kolay değil...ama sabret canim her karanlık gecenin ardından gün agarir unutma suanki dertlerin ebedi sürmeyecektir dimi? Birgün sende feraha kavusacaksindir,sana tavsiyem bol bol dua etmen,terapi gibi mutlaka rahatlatacakdir seni Rabbim tez zamanda sikintilarini gidersin,kalbini ferahlatsin,annene de şifa versin...bol bol dua sana ilaç gibi gelecektir...

Profilinize baktım tahsilli ve meslek sahibi bir bayansınız peki neden böylesi bir insana katlanıyorsunuz ? Çocuğum için diyorsunuz ama böyle sağlıksız bir ailede evladınızın ruh sağlığının olumsuz etkileneceğini de biliyor olmalısınız Size illa ki boşanın demiyorum fakat bu evliliği kurtarmak adına eşinize psikolojik bir rehabilitasyon önerisinde bulunun , söylediklerinin ve yaptıklarının kabul edilemez olduğunu vurgulayın, annenizin rahatsızlığının yarın bizlerin de başına gelebileceğini ve çocuğumuzun son zamanlarımızda eşi tarafından bizlerden uzaklaştırıldığını evinde sürekli kavgalar çıktığını bir düşünmeni istiyorum tarzında konuşmaya çalışın ama bağırıp çağırarak değil oldukça sakin bir dille konuşun
Allah yardımcınız olsun . . .

Benim de annem als
Daha hastalığı sen söylemeden anlamıştım
Gel sen damdan düşenin halini damdan düşen anlar arkadaşım. Özelden de yazışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…