- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.667
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Evet konu bu.. Eşimin işler çok kötü gidiyor bir ayda 10 milyar zarar ettik başımıza gelen olaylar yüzünden masraf ettik yani. Kaynanamın dükkanı var bağkur açtırmadı iki kere gelmiş uyarmışlar bidaha gelirsek ceza yazarız demişler. Açtırsa ödeyecek durumu yok birikir borç açtırmazsa bir sürü ceza gelir. Dükkana yanlış kıyafetler seçmiş kimse almıyor. Devretmek için koymuş gazete ve internete kimse almıyor. Başımıza bela oldu dükkan kendi hala mal dolup taşan dükkana mal alma derdinde göremiyor gerçekleri yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı olacak olacak diyo ama olacağı yok.
Ben de boş boş evde oturuyorum.
Sıkıntıdan patlıyorum. İş arıyorum hergün.. Kurslara başvuruyorum.. Ne yapsam diye düşünüyorum.
Acaba bişey mi satsam? Kayınvalidemin dükkanındakileri bi pazar tezgahı kiralayıp satsam saçma mı olur?
Ya da ne satsam?
Kağıt kabartma sanatı yapıyorum ondan arada sipariş alıyorum ama onunla olacak iş değil. Ne satılır ki ne yapabilirim? Fikri olan yardım ederse?
Ben de boş boş evde oturuyorum.
Sıkıntıdan patlıyorum. İş arıyorum hergün.. Kurslara başvuruyorum.. Ne yapsam diye düşünüyorum.
Acaba bişey mi satsam? Kayınvalidemin dükkanındakileri bi pazar tezgahı kiralayıp satsam saçma mı olur?
Ya da ne satsam?
Kağıt kabartma sanatı yapıyorum ondan arada sipariş alıyorum ama onunla olacak iş değil. Ne satılır ki ne yapabilirim? Fikri olan yardım ederse?