• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne satsam?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
Evet konu bu.. Eşimin işler çok kötü gidiyor bir ayda 10 milyar zarar ettik başımıza gelen olaylar yüzünden masraf ettik yani. Kaynanamın dükkanı var bağkur açtırmadı iki kere gelmiş uyarmışlar bidaha gelirsek ceza yazarız demişler. Açtırsa ödeyecek durumu yok birikir borç açtırmazsa bir sürü ceza gelir. Dükkana yanlış kıyafetler seçmiş kimse almıyor. Devretmek için koymuş gazete ve internete kimse almıyor. Başımıza bela oldu dükkan kendi hala mal dolup taşan dükkana mal alma derdinde göremiyor gerçekleri yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı olacak olacak diyo ama olacağı yok.
Ben de boş boş evde oturuyorum.
Sıkıntıdan patlıyorum. İş arıyorum hergün.. Kurslara başvuruyorum.. Ne yapsam diye düşünüyorum.
Acaba bişey mi satsam? Kayınvalidemin dükkanındakileri bi pazar tezgahı kiralayıp satsam saçma mı olur?
Ya da ne satsam?
Kağıt kabartma sanatı yapıyorum ondan arada sipariş alıyorum ama onunla olacak iş değil. Ne satılır ki ne yapabilirim? Fikri olan yardım ederse?

İnstagram dan da satılır mı acaba
Instagramdan da satiliyor ama orda kartla alisveris yapamaz insanlar sizden , ya hesabiniza havale yapicaklar yada kapida odeme olucak ama artik herkes kredi lartiyla almak istiyor
Bir de instagramda kendinizi tanitmaniz uzun surer ama dedifim sitelerde xok kolay
Ben pazar gunu kizima kucuk gelen kiyafetleri koydum dun satildi bugun kargoya verdim , pazartesi de parasi hedabima gececek

Instagramdan da satiliyor ama orda kartla alisveris yapamaz insanlar sizden , ya hesabiniza havale yapicaklar yada kapida odeme olucak ama artik herkes kredi lartiyla almak istiyor
Bir de instagramda kendinizi tanitmaniz uzun surer ama dedifim sitelerde xok kolay
Ben pazar gunu kizima kucuk gelen kiyafetleri koydum dun satildi bugun kargoya verdim , pazartesi de parasi hedabima gececek

Süpermiş teşekkürler

Canım kosgebe başvursanıza. İlk defa girişimcilik yapan ev hanımlarına hibe 30 bin filan veriyor geri ödemesiz. Öncelikle girişimcilik kursuna gidiliyor belki 20 gün filan. Kayınvalidenizin dükkanı bir süre daha dursun siz kosgebe başvurun ve daha kapsamlı bir iş bile yapabilirsiniz. Bilenler vardır belki bilgilendirir kosgeb hakkında.

Pazar fikri çok güzel. Kaybedecek bir şeyin yok. Zamanında babacım gecinemeyince Eminönü'nden çamaşır alıp, terlik alıp pazarlarda satardı. Pazarda yer de kiralamazdi paramız yoktu onun için pazar girişinde veya çıkışında isporta açardı. Akşam para ile gelince ne mutlu olurduk ailece :)

Yanlış kıyafet seçmiş demişsin. Pazarda her tur kıyafetin alıcısı oluyor. inşallah bereketli olur canım.

Bizim yan komşumuz mantı, içli köfte, çiğ börek, poğaça vb hamurişleri yapıp restoran cafe tarzı yerlere satıyor. Donduruyor donuk veriyor. Siz de bu şekilde bir şeyler yapabilirsiniz

Hazır dükkan varsa kış gelecek kış için güzel seyler alabilirsiniz.
Ayrıca elinizden geliyorsa lif ,yelek ,atkı, bere benzeri ürünler işleyip koyabilirsiniz.
İç çamaşırı her zaman satar uygun fiyatlı bulabilrseniz onları da deneyin derim.
Ben bir ara internetten getirtmiştim terlik ayakkabı çanta tarzı hepsini sattım şükür.
Uygun ürünler satan internet siteleri var.

Internetle ugrasma kimbilir ne zaman satilir.
Belediyeden tezgah izni al
Pazarda sat gec ..
Cok kar dusunme 5 liralik mali 20 liraya satma derdine dusme ..
Elinden cikarmaya bak ..

Evet konu bu.. Eşimin işler çok kötü gidiyor bir ayda 10 milyar zarar ettik başımıza gelen olaylar yüzünden masraf ettik yani. Kaynanamın dükkanı var bağkur açtırmadı iki kere gelmiş uyarmışlar bidaha gelirsek ceza yazarız demişler. Açtırsa ödeyecek durumu yok birikir borç açtırmazsa bir sürü ceza gelir. Dükkana yanlış kıyafetler seçmiş kimse almıyor. Devretmek için koymuş gazete ve internete kimse almıyor. Başımıza bela oldu dükkan kendi hala mal dolup taşan dükkana mal alma derdinde göremiyor gerçekleri yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı olacak olacak diyo ama olacağı yok.
Ben de boş boş evde oturuyorum.
Sıkıntıdan patlıyorum. İş arıyorum hergün.. Kurslara başvuruyorum.. Ne yapsam diye düşünüyorum.
Acaba bişey mi satsam? Kayınvalidemin dükkanındakileri bi pazar tezgahı kiralayıp satsam saçma mı olur?
Ya da ne satsam?
Kağıt kabartma sanatı yapıyorum ondan arada sipariş alıyorum ama onunla olacak iş değil. Ne satılır ki ne yapabilirim? Fikri olan yardım ederse?[/QUOTE
Instagram ve facebook sayfası açabilirainiz kv dükkanındaki eşyalardan

Back
X