Saç Rengi ve Saç Boyama ne renk yapmalıyım

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
selam kızlar ben uzun zamandır boyamıyorum saclarımı ve suan saclarımda hıc boya yok tamamen dogal rengı ama cok sıkıldım aklımda ıkı renk var ya mavı sıyah ya sarı tonları golge rofle gıbı sızce hangisi? resmımı ekledım önerılerınızı beklyıorum kızlarrr

Eklentiler

• $aşkım (241).jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 209
Son düzenleme:
gözlerin renkli siyah hoş durur. ama doğal rengiyse daha açık kahve veya kumralı da kolay elde edersin. bence sarıya yakın açık kumral yaparsan çok yakışır. açık renge boyarsan kaşlarını da boya ama canım daha güzel olur.=D

evet o renk gerçekten cok güzel :) bence koyu sakın yapmayın. sizi kapar.. cok da açmayın yaslı gösterir. o resimdeki mesela size açık ne yazık ki.. dogal tonlarda saçlarınızın 2 ton açıgıyla aralara attırın gercekten cok dogal ve dikkat cekici olursunuz :) natural bir havanız var

tavsıyen ıcın tesekurler canım ama gozlerım renklı degıl ki kahve.) ben boyle buyuk degısım yapım dıyorum öff çok kararsızım 4 senedır sabırla boyatmadım bekledım yanıs bı karar verıp saclarımı mahvetmek ıstemıyorum bakalım .)

değişiklik her zaman iidir
bal köpüğü yada karamel çok yakışır sana
bide doğal saçlarınmıs ne güzel yanmada olmaz

tekkurler cnım aslında aklımın bı tarafıda bundan yana boyasız saglıklı dogal saclar :) ama seytan durtuyooo işte şekerim :)

Beni de Çok Dürttü..
Kesinlikle Dün Vazgeçtim..
Hele ki Her Gün Yıkanan Biri İsen Benim Gibi..
Yok Dibi v.s. Hele de Çabuk Uzuyorsa..
Vay Haline..
Çok İyi Düşün Geri Dönüşü Yok..
Haa Çok Yakışır O Ayrı Mesele..

Hadi Kolay Gelsin..

Son düzenleme:

sende mı dogal renk kullanıosn merak ettım senı sımdı:) off karar vermekk cok zorr yaa sacımda boya olsa bu kadar dusunmezdım de
boya olmayınca kıyamıyor ınsan:)

sende mı dogal renk kullanıosn merak ettım senı sımdı:) off karar vermekk cok zorr yaa sacımda boya olsa bu kadar dusunmezdım de
boya olmayınca kıyamıyor ınsan:)

Evet Canım Doğal Renk, Hayatımda Hiç Saçlarımın Tamamını Boyatmadım..
Uçlarımda Işık Var Sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…