- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
ben de buğday tenliyim kumrala yakınımcilt alt tonunuzu bulmanız gerekiyor. sebi bebi'nin son youtube videolarına bakabilirsiniz, çok güzel açıklamış. (yasak değilse link verebilirim.) mesela ben sarı ve sıcak alt tonlu olduğum için sıcak renkler bana çok yakışırken pembe ruj, pembe allık, gri-mavi farlar benim yüzümü kirli, yeşilimsi gösteriyor.
sanırım öyle olacak :)kesinlikle pastel tonlar
çok güzelmiş bu renk bulursam buna yakın deneyeceğimşu renkler çok yakışır ve doğal dikkat çekici
ben de buğday tenliyim kumrala yakınım
yarın ilk işim bakmak olacak teşekkür ederimişte soğuk alt tonlu bir buğday mı, sıcak alt tonlu mu, yoksa ikisinin karışımı nötr alt ton mu? güneş ışığında kolunuzun iç kısmındaki damarlara bakın, mavilerse soğuk, yeşillerse sıcak alt tonlusunuz. ve genelde gümüş renkler soğuk alt tonlara daha çok yakışırken sarı altın renkli takılar sıcak tonlulara daha iyi gider. buradan da anlayabilirsiniz.
kırmızı çok hoş duruyor dudaklarda bu renk saçayani göze odaklan dudaklarda pembe kullanma natural olsun.
kırmızı çok hoş duruyor dudaklarda bu renk saça
aynen bende kırmızıyı yakıstırıyorum ama kırmızı kullancaksan göz makyajı sade ve eyeliner mutlaka olsun cat eye gibi cok tatlı oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?