• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne renk yakışır?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.340
43.871
798
Öncelikle adminlere ricam lütfen konuyu taşımayın ilgli bölümde ilgilenen olmuyor

Bal köpüğü rengi saça hangi ton makyaj ürünleri gider. Buğday tenli koyu ela gözlü biriyim. Göz rengim giydiklerime göre de değişiyor. önceden pembe ruj bana çok yakışırken şimdi soluk gösteriyor suratımı. makyaj sitilimi oturtmuşken değiştirmek zorunda kaldım ve ne renk gider çözemedim daha

Saç rengim şuan bu
EQ9D99.jpg

cilt alt tonunuzu bulmanız gerekiyor. sebi bebi'nin son youtube videolarına bakabilirsiniz, çok güzel açıklamış. (yasak değilse link verebilirim.) mesela ben sarı ve sıcak alt tonlu olduğum için sıcak renkler bana çok yakışırken pembe ruj, pembe allık, gri-mavi farlar benim yüzümü kirli, yeşilimsi gösteriyor.

cilt alt tonunuzu bulmanız gerekiyor. sebi bebi'nin son youtube videolarına bakabilirsiniz, çok güzel açıklamış. (yasak değilse link verebilirim.) mesela ben sarı ve sıcak alt tonlu olduğum için sıcak renkler bana çok yakışırken pembe ruj, pembe allık, gri-mavi farlar benim yüzümü kirli, yeşilimsi gösteriyor.
ben de buğday tenliyim kumrala yakınım

ben de buğday tenliyim kumrala yakınım

işte soğuk alt tonlu bir buğday mı, sıcak alt tonlu mu, yoksa ikisinin karışımı nötr alt ton mu? güneş ışığında kolunuzun iç kısmındaki damarlara bakın, mavilerse soğuk, yeşillerse sıcak alt tonlusunuz. ve genelde gümüş renkler soğuk alt tonlara daha çok yakışırken sarı altın renkli takılar sıcak tonlulara daha iyi gider. buradan da anlayabilirsiniz.

işte soğuk alt tonlu bir buğday mı, sıcak alt tonlu mu, yoksa ikisinin karışımı nötr alt ton mu? güneş ışığında kolunuzun iç kısmındaki damarlara bakın, mavilerse soğuk, yeşillerse sıcak alt tonlusunuz. ve genelde gümüş renkler soğuk alt tonlara daha çok yakışırken sarı altın renkli takılar sıcak tonlulara daha iyi gider. buradan da anlayabilirsiniz.
yarın ilk işim bakmak olacak teşekkür ederim

Back