Saç Rengi ve Saç Boyama ne renk yakısır

aphrodites

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
30
0
86
40
Edirne
arkadaşlar esmerım ama nasıl bı sac rengı yakısacagına karar veremedım yardımcı olursanız sevınırım ısın ıcınden cıkamadım bır turlu bayan olmak ne kadarda zor bısıkafamçokkarıştı

canım esmersinde bi esmer var bi esmer var yani tenin çokmu koyu yoksa hafif bronzmu ama bana kalırsa kahverenginin tonları üzerine bi kaç sarı röfle güzel oluyo...

sana tek önerim resmin olmadığı için esmer tene karamel gidiyo helede bonr bi tense ama dikkat et çok sırıtadabilir ...ama ışıltılı kahvede yakışabilir...ama kendi saç rengin nedir???bence saç değişimi yaparken öncelikle kendi saçının ya bir iki ton açığını yada koyusunu denemelisin...tabi yapacağın renk seçimine göre...

cok sagol paylasımın ıcın sacımın rengı koyu kumral suan ıse roflelı ama benı daha buyuk gosterdıgını yuzumun cok soluk kaldıgını soyluyorlar ben de degısıklık yapmak ıstıyorum boyle olmıcak ben bı resım koyayım en ıyısı kafamçokkarıştı

canım bence kahve yaptırma , ben de esmerim ve eğer ten rengin bronzsa yani koyu buğday ve bildiğimiz esmer renkliysen doresiz küllü kumral tonları diyebilirim, yani açık renkler..

açık tonlar dene canım bence bronz tende cok guzel durabiliyor süprizzzzz bakınız: Jessica Simpson

canım benim tenim gibi seninkide benim saçımda aynı senin saç rengindi benide çok soluk gösteriyodu dün saçımı çikolata kahveye boyadım gerçekten harika oldu hm yüzüm gözüm açıldı hemde gençleştim valla eski halimden eser kalmadı bence kahverengi tonları yap benden demesi hihoyyyt

cok sagol bende hemen yapacagım bıde onu deneyeyım dedıgın gıbı yakısır ınsallah bana:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…