- Konu Sahibi aphrodites
arkadaşlar esmerım ama nasıl bı sac rengı yakısacagına karar veremedım yardımcı olursanız sevınırım ısın ıcınden cıkamadım bır turlu bayan olmak ne kadarda zor bısıkafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sagol paylasımın ıcın sacımın rengı koyu kumral suan ıse roflelı ama benı daha buyuk gosterdıgını yuzumun cok soluk kaldıgını soyluyorlar ben de degısıklık yapmak ıstıyorum boyle olmıcak ben bı resım koyayım en ıyısı kafamçokkarıştısana tek önerim resmin olmadığı için esmer tene karamel gidiyo helede bonr bi tense ama dikkat et çok sırıtadabilir ...ama ışıltılı kahvede yakışabilir...ama kendi saç rengin nedir???bence saç değişimi yaparken öncelikle kendi saçının ya bir iki ton açığını yada koyusunu denemelisin...tabi yapacağın renk seçimine göre...
canım benim tenim gibi seninkide benim saçımda aynı senin saç rengindi benide çok soluk gösteriyodu dün saçımı çikolata kahveye boyadım gerçekten harika oldu hm yüzüm gözüm açıldı hemde gençleştim valla eski halimden eser kalmadı bence kahverengi tonları yap benden demesi hihoyyyt