Beyazın yoksa hiç boyama :)
chupee bende bişey sorabilir miyim çok beğendim bu rengi ama bilemedim ne bide benim şuan doğal saçım bu tonlarda bişey boyamayı düşünüyorum sırf beyazlarım kapansın diyeEki Görüntüle 619857
canım ben bi renk katalogu buldum loreal majirel serisinin. bu resimdeki renge en yakın numara 7.31 sanırım. açık tatlı bir kahve yani. senin istediğin gibi olabilir. katalogun direk linkini vercektim bak diye ama link kopyalanmıyor. o yüzden boyanın linkini vercem sana orada renk katalogu diye bir şey var aşağıda ürün açıklamasında, onun üstüne tıkla katalog açılıyor. buraya gir bi bak: LOREAL Majirel Saç Boyası 50 ml - Özellikler, Fiyat, Sipariş ve Satış - Kozmoya.com
Öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim canım :) Bu renk sanki bana açık gibi geldi, kızın saçı daha koyu. Gerçi benim saçımın zemini koyu oldugundan açık boyayınca bu renk tutabilir
O zaman ben senin bu dediğini bir düşüneyim canım. Muhtemelen koyu olacak ilkinde ama bir kaç seferde oturabilir. Onun üstüne annenin saçlarını kaç gün sonra boyamıştınız? Hani saçlarımda çok yıpransın istemiyorum. Oryelle de açmak istemiyorum. Boya nasıl olsa akıp gidiyor bi süre sonra.
Peki canım böyle bi saçı nasıl elde ederim bi bilgin var mı?tatlım bu tek düz bi renk değil ısık oyunları varr
Bilgim olsa yardım etmeye calısırdım ama benimde pek bilgim yok boyalar konusunda.merhabalar baen yeni üyeyim:))) saçlarımı 3 hafta önce loreal 7.3 boyadım . ben daha açık bir renk istiyorum. buğday tenden biraz daha açık bir ten rengıne sahibim ve göz rengim yeşil. colormax 8.34 açık karemel ve loreal 8.0 koyu sarıyı karıştırıp boyamak istiyorum ama nasıl olur fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevınırım:)
Ah keşke benimde saçlarım çok çabuk uzasa da dibim gelse :) Oriel sürmeyi düşünmüyorum, zaten ince telli saçlarım var mahvolur valla.valla annemin saçını 20 gün sonra filan boyadık. onun dibi çok çabuk geliyor çünkü. sen de en az bi 15-20 gün beklersin. yıpranmaz o zaman. bence de oriel hiç sürme. kuaförler hep açman lazım, açman lazım diyorlar ama her renge de açmak gereksiz. çok yıpranıyor saç. böyle kendi çabalarımız da sonuç veriyor gayet:)
merhabalar baen yeni üyeyim:))) saçlarımı 3 hafta önce loreal 7.3 boyadım . ben daha açık bir renk istiyorum. buğday tenden biraz daha açık bir ten rengıne sahibim ve göz rengim yeşil. colormax 8.34 açık karemel ve loreal 8.0 koyu sarıyı karıştırıp boyamak istiyorum ama nasıl olur fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevınırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?