• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk saç?

Allyson

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
38
0
296
Saçlarım koyu kahve, kaşlarım da koyu renkte. Saçlarımdan çok sıkıldım, kaç gündür ne renk boyasam diye düşünüyorum. Çok beyaz olmasa da beyaz tenliyim. Aslında kaşlarımın rengini de açmak istiyorum ama hepsinden önce boyaya karar vermek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada saçlarım doğal değil siyah boya akmış hali. Ama doğal rengi de kahverengi zaten.

bakır kahveler ya da kızıl kahveler kötü durmaz diye düşünüyorum koyu kaşa. Ben zaten kaş boyama ya da rengini açtırma taraftarı değilim ama sen bilirsin tabii. (:

Eki Görüntüle 618940

bence sarııı dore platın karısımı benımde saçlarım siyahtı beyaz ttenliym bende sıkılmıstım 2 hafta önce boyattım platn dore çok memnunum değişik oldu

Açıkçası arkadaşlarım falan da bronz kahve diyorlar ama kararsızım. Bu kararsızlık yüzünden hiç boyatamıcam sanırım. Bi de kaşlarım inceydiler. Biraz kalınlaştırdı kuaförüm rengi daha da ortaya cıktı. Ama şeklinden çok memnunum şuan. :52:
Platin dore konusunda da o kadar değişim istemiyorum, sanırım alışamam :52: Ama büyük cesaretmiş :46:

$sac713.jpg

Bu saç rengi olabilir mi? Olursa bu ne renk bileniniz var mı? :52:

Eki Görüntüle 619026

Bu saç rengi olabilir mi? Olursa bu ne renk bileniniz var mı? :52:

canım ben bi renk katalogu buldum loreal majirel serisinin. bu resimdeki renge en yakın numara 7.31 sanırım. açık tatlı bir kahve yani. senin istediğin gibi olabilir. katalogun direk linkini vercektim bak diye ama link kopyalanmıyor. o yüzden boyanın linkini vercem sana orada renk katalogu diye bir şey var aşağıda ürün açıklamasında, onun üstüne tıkla katalog açılıyor. buraya gir bi bak: LOREAL Majirel Saç Boyası 50 ml - Özellikler, Fiyat, Sipariş ve Satış - Kozmoya.com

Son düzenleme:
chupee bende bişey sorabilir miyim çok beğendim bu rengi ama bilemedim ne bide benim şuan doğal saçım bu tonlarda bişey boyamayı düşünüyorum sırf beyazlarım kapansın diye :25: $wavyhairofkatieholmes.jpg

chupee bende bişey sorabilir miyim çok beğendim bu rengi ama bilemedim ne bide benim şuan doğal saçım bu tonlarda bişey boyamayı düşünüyorum sırf beyazlarım kapansın diye :25: Eki Görüntüle 619857

canım bu resimdeki gibi kızıl yansımaları da olan bi kahve olsun diyosan yine loreal majirel katalogundan baktım 6.45 diyebilirim. ama bakır yansıma olmasın, daha az yansımalı sıcak bir kahve dersen o zaman bence 6.35 olabilir. beyazları da kapatır sorun olmaz, annemin çok beyazları var ama kapatıyor gayet. sen yine bak kataloga, sıcak kahveler kısmına. linki veriyorum. burada ürün açıklamasında renk katalogu yazıyor, onun üstüne tıkla, açılcak katalog: LOREAL Majirel Saç Boyası 50 ml - Özellikler, Fiyat, Sipariş ve Satış - Kozmoya.com

Son düzenleme:
canım ben bi renk katalogu buldum loreal majirel serisinin. bu resimdeki renge en yakın numara 7.31 sanırım. açık tatlı bir kahve yani. senin istediğin gibi olabilir. katalogun direk linkini vercektim bak diye ama link kopyalanmıyor. o yüzden boyanın linkini vercem sana orada renk katalogu diye bir şey var aşağıda ürün açıklamasında, onun üstüne tıkla katalog açılıyor. buraya gir bi bak: LOREAL Majirel Saç Boyası 50 ml - Özellikler, Fiyat, Sipariş ve Satış - Kozmoya.com

Öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim canım :) Bu renk sanki bana açık gibi geldi, kızın saçı daha koyu. Gerçi benim saçımın zemini koyu oldugundan açık boyayınca bu renk tutabilir :1:

Öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim canım :) Bu renk sanki bana açık gibi geldi, kızın saçı daha koyu. Gerçi benim saçımın zemini koyu oldugundan açık boyayınca bu renk tutabilir :1:

rica ederim canım:) ya aslında zemin çok etkiliyor. bizim katalogda gördüğümüz renkler böyle orielle açılmış bir saça sürünce ne renk olursa o renk. fakat bizimki gibi koyu zeminli saçlara açmadan bu renkleri sürdüğümüzde katalogdakinden bi ton koyusunu falan elde ediyoruz. ama bi kaç boyamada o renge daha çok yaklaşıyosun. annemin zemini baya koyuydu mesela. 6.35 gayet tuttu. ilk boyamada daha koyuydu. ama şimdi 3. boyamada falan oturmaya başladı. 7 tonları kesinlikle koyu değil emin ol. hatta 6 bile o kadar koyu olmuyor. öyle diyim sana. 7'den daha açıklara bakma zaten, onlar tutmaz zemin koyu olduğundan.

O zaman ben senin bu dediğini bir düşüneyim canım. Muhtemelen koyu olacak ilkinde ama bir kaç seferde oturabilir. Onun üstüne annenin saçlarını kaç gün sonra boyamıştınız? Hani saçlarımda çok yıpransın istemiyorum. Oryelle de açmak istemiyorum. Boya nasıl olsa akıp gidiyor bi süre sonra.

merhabalar baen yeni üyeyim:))) saçlarımı 3 hafta önce loreal 7.3 boyadım . ben daha açık bir renk istiyorum. buğday tenden biraz daha açık bir ten rengıne sahibim ve göz rengim yeşil. colormax 8.34 açık karemel ve loreal 8.0 koyu sarıyı karıştırıp boyamak istiyorum ama nasıl olur fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevınırım:)

O zaman ben senin bu dediğini bir düşüneyim canım. Muhtemelen koyu olacak ilkinde ama bir kaç seferde oturabilir. Onun üstüne annenin saçlarını kaç gün sonra boyamıştınız? Hani saçlarımda çok yıpransın istemiyorum. Oryelle de açmak istemiyorum. Boya nasıl olsa akıp gidiyor bi süre sonra.

valla annemin saçını 20 gün sonra filan boyadık. onun dibi çok çabuk geliyor çünkü. sen de en az bi 15-20 gün beklersin. yıpranmaz o zaman. bence de oriel hiç sürme. kuaförler hep açman lazım, açman lazım diyorlar ama her renge de açmak gereksiz. çok yıpranıyor saç. böyle kendi çabalarımız da sonuç veriyor gayet:)

Son düzenleme:
tatlım bu tek düz bi renk değil ısık oyunları varr
Peki canım böyle bi saçı nasıl elde ederim bi bilgin var mı?

merhabalar baen yeni üyeyim:))) saçlarımı 3 hafta önce loreal 7.3 boyadım . ben daha açık bir renk istiyorum. buğday tenden biraz daha açık bir ten rengıne sahibim ve göz rengim yeşil. colormax 8.34 açık karemel ve loreal 8.0 koyu sarıyı karıştırıp boyamak istiyorum ama nasıl olur fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevınırım:)
Bilgim olsa yardım etmeye calısırdım ama benimde pek bilgim yok boyalar konusunda.

valla annemin saçını 20 gün sonra filan boyadık. onun dibi çok çabuk geliyor çünkü. sen de en az bi 15-20 gün beklersin. yıpranmaz o zaman. bence de oriel hiç sürme. kuaförler hep açman lazım, açman lazım diyorlar ama her renge de açmak gereksiz. çok yıpranıyor saç. böyle kendi çabalarımız da sonuç veriyor gayet:)
Ah keşke benimde saçlarım çok çabuk uzasa da dibim gelse :) Oriel sürmeyi düşünmüyorum, zaten ince telli saçlarım var mahvolur valla. :53: Ben yine gelişmelerden haberdar ederim canım, çok teşekkür ettim sana :)

kimse yok mu yadım edecek ya

Back