Ben olsam keten krem tül tercih ederdim sanirimkızlar merhaba. kadınlar kulübünün ev bölümünü takip etmiyordum yeni keşfettim. ben salonumu değiştirmeye başladım ufak ufak. dün akşam boya yaptık avokado yeşiline boyadık. çok anlatmaktan ziyade hemen fotoğraf ekliyorum. perdelerimi oldum olası sevmedim ama çok acele evlenip ev tuttuk o yüzden nerdeyse 1 buçuk yıldır bu perdelerim var. şimdi ben keten tül ve normal kuşgözü fon perde istiyorum. sizce bu salona hangi renk perde gider? çok kararsızım.şimdiden teşekkür ederim fikirleriniz için <3
çok teşekkür ederim. keten tül ben de düşünüyorum. krem mi gri mi diye düşünüyordum ama gri çok kapatacak galiba odayı zaten büyük değil odam. teşekkür ediyoruumm fon perde olarak bi fikriniz varsa duymak isterim:) <3Ben olsam keten krem tül tercih ederdim sanirim
Sandalyeler tarcin koltukta gri yanlis gormediysem duvarlar da avakado yeşili demi.1.onerim fon kullanmasaniz sadece keten tül perdeniz daha sade daha aydinlik durdurmaz mi?koltukla,duvarla sandalye renkleriyle hareketli gibi ama bilemedim.illa fon olucak istiyorum diyorsaniz da şimdi gözumde canlandirinca acik renk koltugunuzun bir iki ton koyusunu tercih ederdim sanki yada fonla salonu patlatmak mi lazim acabaçok teşekkür ederim. keten tül ben de düşünüyorum. krem mi gri mi diye düşünüyordum ama gri çok kapatacak galiba odayı zaten büyük değil odam. teşekkür ediyoruumm fon perde olarak bi fikriniz varsa duymak isterim:) <3
koltuk koyu kahve aslında ama ışıktan öyle çıkmış. sandalyeler de sütlü kahve. kışa girerken koltukları da değiştireceğiz niyetim biraz daha açık renk almak olacak:) şöyle bir durum var fon perde kullanmak veya kullanmamak normalde fark etmiyor ama karşı ev ile mesafemiz çok yakın. yazın rahat giyiniyoruz ve karşı komşular sürekli balkonda. yani gizlenmek için fon kullanacağım. gündüzleri hep kenarda toplanmış olarak duracak :) biraz hasır rengi yakın geliyor sanki bana da. adını bilmiyorum rengin. hasır sarısı, doğal rafya rengi gibi:)Sandalyeler tarcin koltukta gri yanlis gormediysem duvarlar da avakado yeşili demi.1.onerim fon kullanmasaniz sadece keten tül perdeniz daha sade daha aydinlik durdurmaz mi?koltukla,duvarla sandalye renkleriyle hareketli gibi ama bilemedim.illa fon olucak istiyorum diyorsaniz da şimdi gözumde canlandirinca acik renk koltugunuzun bir iki ton koyusunu tercih ederdim sanki yada fonla salonu patlatmak mi lazim acaba
teşekkür ederim yorumunuz için. bi konuşacağım eşimle:)Önce koltukları değiştirin ondan sonra perde yaptırın
Adini bende bilmiyorum ama tahmin ediyorum tarif ettiginiz rengi.Madem koltuklarda değişecek bence koltuklari bekleyin .kafanizda almayi planladiginizla eve donerken aldiginiz ayni olmuyor.koltuk koyu kahve aslında ama ışıktan öyle çıkmış. sandalyeler de sütlü kahve. kışa girerken koltukları da değiştireceğiz niyetim biraz daha açık renk almak olacak:) şöyle bir durum var fon perde kullanmak veya kullanmamak normalde fark etmiyor ama karşı ev ile mesafemiz çok yakın. yazın rahat giyiniyoruz ve karşı komşular sürekli balkonda. yani gizlenmek için fon kullanacağım. gündüzleri hep kenarda toplanmış olarak duracak :) biraz hasır rengi yakın geliyor sanki bana da. adını bilmiyorum rengin. hasır sarısı, doğal rafya rengi gibi:)
Bence hiç konuşmayın,bir koltuk takımı olmuş 20000 lira,ben perde kullanmıyorum.Gereksiz bir yük benim için,krem,bej tonlarında şık tüller yaptırabilirsiniz.teşekkür ederim yorumunuz için. bi konuşacağım eşimle:)
bence fon için yer yok krem keten til ve stor perde iyi dururkızlar merhaba. kadınlar kulübünün ev bölümünü takip etmiyordum yeni keşfettim. ben salonumu değiştirmeye başladım ufak ufak. dün akşam boya yaptık avokado yeşiline boyadık. çok anlatmaktan ziyade hemen fotoğraf ekliyorum. perdelerimi oldum olası sevmedim ama çok acele evlenip ev tuttuk o yüzden nerdeyse 1 buçuk yıldır bu perdelerim var. şimdi ben keten tül ve normal kuşgözü fon perde istiyorum. sizce bu salona hangi renk perde gider? çok kararsızım.şimdiden teşekkür ederim fikirleriniz için <3
evet bej rengi sanırım iyi olabilir. evim güneş alıyor ondan yana bi sorunum yok, ben zaten sadece akşamları fon perdeyi kullanacağım evin içi gözükmesin diye:)Keten tüller çok kalın oluyor.
Kullandım ışık geçmiyor hiç.
Eğer az güneş alıyorsa tercih etmeyin.
Ama ben tülü açar da kullanırım diyorsanız olur..
Bej rengi fon herşeye gider.
ben fonu akşam kullanmak için istiyordum karşı ev ile aramızda çok az mesafe var o yüzden:)Rengi tam çıkmadı ama bu tarz şeritli tül güzel olur bence. Fona gerek yok
evet aslında bence de öyle. sadece akşamları kapatmak için fon istiyorum. stor düşünmemiştim aslında hiç. rustik boru gorüntüsünü çok seviyorum çünkübence fon için yer yok krem keten til ve stor perde iyi durur