ne renk perde almalıyım?

morkity-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.129
1.321
28
kızlar merhaba. kadınlar kulübünün ev bölümünü takip etmiyordum yeni keşfettim. ben salonumu değiştirmeye başladım ufak ufak. dün akşam boya yaptık avokado yeşiline boyadık. çok anlatmaktan ziyade hemen fotoğraf ekliyorum. perdelerimi oldum olası sevmedim ama çok acele evlenip ev tuttuk o yüzden nerdeyse 1 buçuk yıldır bu perdelerim var. şimdi ben keten tül ve normal kuşgözü fon perde istiyorum. sizce bu salona hangi renk perde gider? çok kararsızım.şimdiden teşekkür ederim fikirleriniz için <3

Ben olsam keten krem tül tercih ederdim sanirim

Ben olsam keten krem tül tercih ederdim sanirim
çok teşekkür ederim. keten tül ben de düşünüyorum. krem mi gri mi diye düşünüyordum ama gri çok kapatacak galiba odayı zaten büyük değil odam. teşekkür ediyoruumm fon perde olarak bi fikriniz varsa duymak isterim:) <3

Sandalyeler tarcin koltukta gri yanlis gormediysem duvarlar da avakado yeşili demi.1.onerim fon kullanmasaniz sadece keten tül perdeniz daha sade daha aydinlik durdurmaz mi?koltukla,duvarla sandalye renkleriyle hareketli gibi ama bilemedim.illa fon olucak istiyorum diyorsaniz da şimdi gözumde canlandirinca acik renk koltugunuzun bir iki ton koyusunu tercih ederdim sanki yada fonla salonu patlatmak mi lazim acaba

koltuk koyu kahve aslında ama ışıktan öyle çıkmış. sandalyeler de sütlü kahve. kışa girerken koltukları da değiştireceğiz niyetim biraz daha açık renk almak olacak:) şöyle bir durum var fon perde kullanmak veya kullanmamak normalde fark etmiyor ama karşı ev ile mesafemiz çok yakın. yazın rahat giyiniyoruz ve karşı komşular sürekli balkonda. yani gizlenmek için fon kullanacağım. gündüzleri hep kenarda toplanmış olarak duracak :) biraz hasır rengi yakın geliyor sanki bana da. adını bilmiyorum rengin. hasır sarısı, doğal rafya rengi gibi:)

Adini bende bilmiyorum ama tahmin ediyorum tarif ettiginiz rengi.Madem koltuklarda değişecek bence koltuklari bekleyin .kafanizda almayi planladiginizla eve donerken aldiginiz ayni olmuyor.

Keten tüller çok kalın oluyor.
Kullandım ışık geçmiyor hiç.
Eğer az güneş alıyorsa tercih etmeyin.
Ama ben tülü açar da kullanırım diyorsanız olur..
Bej rengi fon herşeye gider.

bence fon için yer yok krem keten til ve stor perde iyi durur

Keten tüller çok kalın oluyor.
Kullandım ışık geçmiyor hiç.
Eğer az güneş alıyorsa tercih etmeyin.
Ama ben tülü açar da kullanırım diyorsanız olur..
Bej rengi fon herşeye gider.
evet bej rengi sanırım iyi olabilir. evim güneş alıyor ondan yana bi sorunum yok, ben zaten sadece akşamları fon perdeyi kullanacağım evin içi gözükmesin diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…