Ne renk klozet takımı almalıyım?

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
merhaba bayanlar, benim banyo yer seramikleri beyaz. duvarları ise yarıya kadar bordo , bordürün üstünde yine beyaz. . banyo dolaplarım krem abanoz karışımı. bence biraz uyumsuz. evimin resimlerini koymuştum daha önce. orda banyo resmi de var. neyse benim soruma gelirsek, klozet takımı almak istiyorum. ama ne renk almalıyım acaba.mesela zıt ton olarak turkuaz alsam olurmu.bordonun karanlığını alsın istiyorum. veya ne renk önerirsiniz.

bence hoş olmaz gibi turkuaz. açık renki alabilirisn beyazlı o da çok kirlenir. ama yıkarsın sık sık. ev resminin linkini atarmısın bakalım

çok hoş canım banyon . bence kahveli kramli al klozet takımını. ben çok severim kahveyi. benim de kahve ama evin fayansları da pembe pek olmadı o yüzden

.. bu resimde bordo fayanslar mat çıkmış. biraz kahverengi gibi görünüyor.. acaba uyarmı gerçekten kahve klozet takımı. ama sanırım çok koyu kahve değil de sütlükahve tonları uyar gibi. fikir verdiğin için teşekkürler cnmm

evet bordo değil de kahve çıkmış. ama yine de kahve uyar gibi ağırlık kahvede çünkü. benim klozet takımımda açıklı koyulu kahve

bak klozet takımım bu linkte. aslında benim evime uymadı pek ama seninkine bu tonlar güzel olur

Son düzenleyen: Moderatör:
evet cnm görmüştüm evinin resimlerini. çok zevklisin .. seçimlerin çok hoşuma gitmişti.güle güle oturun.. klozet takımın da kahve tonu hoşmuş. ben de bu tonlarda karamel kahve düşünebilirim .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…