• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ne renk hatunlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi f1453
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

f1453

Rabiş
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
2.131
130
73
$2013-en-moda-saç-renkleri.webp $2014-Sarý-Gölgeli-Saç-Modelleri-26.webp $kubra.webp
kızlar saçlarımı boyamayı dusunuyorum beyaz tenlı bi bayanım gözlerım yeşil. saçlarım karamel. usttekılerden hangısını tercıh edeyım fıkırlerınızı alabılırmıyım

Son düzenleme:
2. fotoooo bencee :)

annem dediki :(((
-detttt sarıda neymiş koyu renkler gzel sarı olmaz
dedi :( ama yapcam yınede yardımmmmmm :)) bide şey kuaförler hıc bı haltı tutturamıyor
sen ıkıncıyı sectın ya riskli durmuyor yinede tutturamama durumları olurmu ne ddersın :26:

2.güzel ama ben 3 üde beğendim. bende beyaz tenli yeşil gözlyüm gölge yaptırmıştım güzeloldu tekar yaptrcam doğal duruyo :21:

coook tşk ederm . cokta korkuyorum tutturamıycaklar. bırı kotu olmus dıycek . ayy annem kızcak
sureklı bı gel gıtler var ama yanı sacımın suankı rengınden memnun deılım nabayım:( değişcez artık:43:

coook tşk ederm . cokta korkuyorum tutturamıycaklar. bırı kotu olmus dıycek . ayy annem kızcak
sureklı bı gel gıtler var ama yanı sacımın suankı rengınden memnun deılım nabayım:( değişcez artık:43:

şimdiki rengi ne cnımm

Eki Görüntüle 1013785 Eki Görüntüle 1013787 Eki Görüntüle 1013789
kızlar saçlarımı boyamayı dusunuyorum beyaz tenlı bi bayanım gözlerım yeşil. saçlarım karamel. usttekılerden hangısını tercıh edeyım fıkırlerınızı alabılırmıyım
3. resimdeki oldukça küllü bi renk olduğu için beyaz tende soluk bir görünüm yaratabilir 2. resimdekini de tutturması zor görünüyor yani çiğ bi sarı yapabilirler bence en çok 1. gider sana:)

şimdiki rengi ne cnımm

3. resimdeki oldukça küllü olduğu için beyaz tende soluk bir görünüm yaratabilir 2. resimdekini de tutturması zor görünüyor yani çiğ bi sarı yapabilirler bence en çok 1. gider sana:)

Suan karamel.böle küllü altin rengiymis kuafrler ole dediler çok beğendiler ama ben begenmedim evde kendim yapmistum bu rengi goZde. lAdySkyWaLker sac rengimin kendisi küllü acil kumraldi :)) bende bu ne ya diye deistim simdi pismanliktan öluyorum ve birinci diosun sen cnm dmi.saol:))
- çok değerli fikirleriniz kızlar benm.icin-

Suan karamel.böle küllü altin rengiymis kuafrler ole dediler çok beğendiler ama ben begenmedim evde kendim yapmistum bu rengi goZde. lAdySkyWaLker sac rengimin kendisi küllü acil kumraldi :)) bende bu ne ya diye deistim simdi pismanliktan öluyorum ve birinci diosun sen cnm dmi.saol:))
- çok değerli fikirleriniz kızlar benm.icin-

ben küllü sarıyı cok seviyorum canım bizim sac ve goz rengımıze uuyor bencee Ama illada boyucam diyorsan 2. diyorum ama 3 te iddialı yakışır yakışmaz mı emin değilim :44::6:

ben küllü sarıyı cok seviyorum canım bizim sac ve goz rengımıze uuyor bencee Ama illada boyucam diyorsan 2. diyorum ama 3 te iddialı yakışır yakışmaz mı emin değilim :44::6:

İmm peki bu sacimdaki suanki boyadan kav ay yada yilda kurtulurum?

sacın ne hızda uzuyor ki benim çok yavaş uzuyor mesela degısıyor herkesın cnm ama bi haylı beklemen gerekiyor galıba :50:

İmm hc blmiom mantikli dedin bak. Su ikinci resim varya tepesi başka renk devami başka rrenk.tpelerimden o kadar dibb gelse o resimdeki kadar gelse yani dibim keske.dibe hic dokunmam olece birakirim geriye kalan kismida resimdeki gbi sari yaparm yada platin.iyi olur .:(( ah geleydi iyiydi .

Son düzenleme:
Bence 2.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence 2.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tskler moon.diplerim bir karis gelirse sanirim yapicam ben bu ikiyi yorumlar yonlendirioo:) bakalm

Son düzenleme:
Back