• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renge boyamalıyım :(

SeYmAAAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
30
0
36
Kocaeli
Kıssslarr benim saçlarım siyahtı kolestonun yoğn açıcısıyla 3 seferde kurtuldum.Şimdi saçlarımda kızıllı bişe oldu :2: açıcıdan sonra kumralla koyu sarıyı karştırıp sürdm ama kızıl yine :2: ne renge boyrsam bu renkten kurtlabilirim.Çok koyu istemyorum saçlrımı :14: Yardımm kıslaarr :17:

Kıssslarr benim saçlarım siyahtı kolestonun yoğn açıcısıyla 3 seferde kurtuldum.Şimdi saçlarımda kızıllı bişe oldu :2: açıcıdan sonra kumralla koyu sarıyı karştırıp sürdm ama kızıl yine :2: ne renge boyrsam bu renkten kurtlabilirim.Çok koyu istemyorum saçlrımı :14: Yardımm kıslaarr :17:

canım naptın sen yaa.madem açık renkler istion niye koyu renklere boyuyosun.Koyu renkler çok çabuk koyulaştırır ama açık renkler kolay kolay açmaz biliyosun.Belki konumu okumuşsundur,benim röflemin arasında kahveler vardı,ışıkta kızılımsı parlıyodu hatta bunlar.Ama palette açık küllü sarının içine bi kaşık röfle tozu atıp karıştırdım.güzel açıldılar hem de turuncu olmadı
Tekrar açma işlemi yapma yıpratırsın.
ya da biraz beklesen o renk açılır,altında açık bi renk var sonuçta değil mi?

koyu renkler çok zor,açılırken illa kızıllık kalıyor minikkelebeğin dediği gibi ya o tarz yada kızıllıklar gidene dek illa tekrar bir açma işlemi gerekecek ki boyasız dogal saç bile kendinden açık bir renge boyanırken boyanın açma esnasında kızıllaşıyor,birkaç işlemden sonra anca toparlıyor ama yıpranır saç bekle evt biraz toparlansın

mutlaka akacak,o renk altında açık renk varsa meydana güzel bişey çıkar sonra.
ben o şekilde de kullandım.diplerden kendi saçım çıktıkça uçlara doğru açılan bi renk oldu.
ben seviyorum öyle.hem doğal duruyo güneşten açılmış gibi oluyo

Canım kızıllıkların gitmesini istiyosan küllü renklere boyaman gerekiyo.istersen küllü sarıyla başla?
kolestonun küllüleri iyi sonuç veriyodu bende

hiçte sevmem küllü renkleri ama kapanması için deniyim..Saol canım tavsiyen için :16:

Rica ederim cnm.Zaten ne kadar küllü dese de saçlarını küllü bi renk yapmıyo hayatım sadece bakır rengi azaltıyo :34: kimisininkini mavi yapmış yeşil yapmış ama sanırım onlar sarı saçın üstüne öyle bi etki veriyo.senin zaten kızıllık var

Back