• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne ponza taşı ne de lapitak

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
Topuklu ayakkabı giymekten topuklarım sertleşti, ayrıca başparmağın kenarlarındaki kemiklerim çokkk ağırıyor. Bu aralar o yüzden ya babet giyiyorum ya da spor ayakkabı ama ne ağrım geçti nede topuklarımdaki sertleşme, lapitak krem kullanıyorum, ponza taşıyla ovalıyorum ama olmuyor bir işe yaramıyor.
Kemiklerim daha fazla çıkmasın diye makara koyuyorum ama o da bir işe yaramadı.
Ne önerirsiniz hanımlar?

canım senin baş parmakların çıkmış, doktorlar anlamıyor ve ameliyat ediyor, ama ameliyattan sonra da ağrıyor, benim de çıkmıştı çıkıkçı yerine taktı çok şükür ağrılarım geçti...

Topuklu ayakkabı giymekten topuklarım sertleşti, ayrıca başparmağın kenarlarındaki kemiklerim çokkk ağırıyor. Bu aralar o yüzden ya babet giyiyorum ya da spor ayakkabı ama ne ağrım geçti nede topuklarımdaki sertleşme, lapitak krem kullanıyorum, ponza taşıyla ovalıyorum ama olmuyor bir işe yaramıyor.
Kemiklerim daha fazla çıkmasın diye makara koyuyorum ama o da bir işe yaramadı.
Ne önerirsiniz hanımlar?

gliserin ya da vazelin kullanabilirsin canım..

canım senin baş parmakların çıkmış, doktorlar anlamıyor ve ameliyat ediyor, ama ameliyattan sonra da ağrıyor, benim de çıkmıştı çıkıkçı yerine taktı çok şükür ağrılarım geçti...

doktorlar röntgensiz ameliyat etmiyor bu devirde, röntgenlede çıkık parmak baariz bir şekilde ben burdayım diyor ki çıkan parmağı oynatamazsın haraket ettiremezsin. :68:

Bence DERin83 ün bi ortapedist e gözükmesi lazım bir an önce böyle forumlarda fayda bulamzsın önce bir ortopedi uzmanına gözük bence ondan sonra gel bizimle paylaş derim ben sana :48:

en yakın zamanda ortopediste gitmem gerekiyor sanırım parmaklarım arasında siğile benzer şeyler çıktı ayakkıbının içinde inanılmaz acıyor 3 aydır vazelin krem sürmediğim nemlendirici kalmadı yawwww:50:

Back