Ne önerirsiniz?

karlarperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
438
1
96
Diğer
kızlar yeni evliyim bebek düşünmüyoruz.3 sene falan.2 defa ertesi gün hapı norlevo kullanmak zorunda kaldım.eşim artık doğum kontrol hapı kullan diyor.işin açıkcası ben korkuyorum.bir daha çocugun olmaz diyorlar.bu nekadar doğru?birde hangi hapı önerirsiniz?

canım ben evlenmeden başladım hapa, 3 senedir evliyim.hapı bıraktım ertesi ay hamile kaldım.şimdi hamileyim, öbür ay doğumum var.bunlar hurafe canım.sen bence doktora görün o senin için en etkili korunma yöntemini söyleyecektir.

canım ben evlenmeden başladım hapa, 3 senedir evliyim.hapı bıraktım ertesi ay hamile kaldım.şimdi hamileyim, öbür ay doğumum var.bunlar hurafe canım.sen bence doktora görün o senin için en etkili korunma yöntemini söyleyecektir.

allah analı babalı büyütmek nasip etsin.hapın adı neydi canım?

canım hap adı vermek yasak burdan.sen doktoruna gidersen , o sana uygun ilaç verecektir.

Hurafe onlar inanma canim. her kadinin vucut yapisi,yumurtaliklari vs ayni degil ki
kimisi hemen hamile kaliyor kimisi geç kimisi "Allah korusun" hiç
Hapi erkekler kendi zevki için istiyor sanirim Kendileri korunmasalar olmazmi yanii

kendi esimden biliyorumda:))) Ama hap kilo yapiyor canim bunuda ekliyim yani ben Bir yillik evliyim evlendigimden beri hap kullaniyorum Ama Temmuz ayinda biraktim"zorla" simdi esim korunuyor. sen doktoruna danis

bence sen değil eşin alsın bu sorumluluğu yrn öbür gün bebek olucak iş ev bebek zor oluck unutursan yanarsın bence eşin korunsun herşey kadının üstüne yıkılmamalı

doktoruna danışmadan ilaç almamalısın öncelikle bunu söyliyim.
ama doğum kontrol hapları arasında en az yan etkisi olan kilo aldırmayanı yasmine.
ama göğüsleri büyütüyor ve inanılmaz hassasiyet yapıyor. kesinlikle doktoruna danışmalısın ama. senin için en uygununu doktorun önerecektir. sen yinede sorabilirsin yasmine kullanabilir miyim diye..

Back