Ne oluyor şubat annelerine

symslow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
1.183
4
arkadaşlar ne oluyor şubat annelerine topiklerde müthiş sinir stres kolgeziyor sade bununla kalsa iyi.iş hakarete kadar varıyor lütfen yapmayın ya ben bu duruma çok üzülüyorum bebeklerimizin anneleri olarak daha sakin ve olgun davranmamız gerektiğine inanıyorum lütfen üslubumuza daha dikkat edelim kimse kimseyi kırmasın şu ölümlü dünyada:Saruboceq:

:) valla ben gayet sakin bir insanım canım ama bazen birileri bi mesaj yazıyor ortamı germekten zevk alanlar var aramızzda.

Ben sorunoldugunu düşünmüyorum sadece bi iki kişi arasında olan bi sürtüşme var..Herkes karşısındakini kendinin yerine koyup o şekilde davranırsa hiç bir sorun kalmayacak..

:) valla ben gayet sakin bir insanım canım ama bazen birileri bi mesaj yazıyor ortamı germekten zevk alanlar var aramızzda.

sana katılmamak mümkün değil Aslıcım aynen sonuçta hepimiz burda bilgi paylaşımı sıkıntılarımız dertlerimiz neşelerimiz sevinçlerimiz ve en önemlisi minicik kuzularımız için burada varız sonuçta hepimiz aşağı yukarı aynı sebepten dolayı burdayız önümüz bayram bayramda küsler bile birbiriyle barışırken bizdeki bu kırıcılık niye anlamış değilim belki özünde bişeylerde güzellikler için yola çıkılıyor daha sonra konu farklı boyutlara taşınıyor bencede yapmayalım şu 3 günlük dünyada..

valla kızım maşallah okadar hareketli ve haylaz olmaya başladıki değil sürtüşme yaşayıp yaşatacak, siteye girmeye bile vakit bulamıyorum.bencede bazı arkadaşlar sırf ortalık karıştırma görevi üstleniyorlar.dediğiniz gibi 3 günlük dünya değilmi bırakın kim ne derse desin yavrularınızla yaşamın tadını çıkarmaya bakın kısa ömürde.

zeynepçim burda mükemmel insanlar tanıdım çok güzel şeyler paylaştık
çok samimi ve çok iyi yürekli insanlar kimseye bişey olduğu yokta
tek sorun kimsenin eleştirelere açık olmaması
mesela emel bir konu açtı çoğu kişi saçma dedi ama emel olgunlukla karşıladı
başka biri konu açtı ben saçma dedim kişi bana hastamısın dedi
işte olgun insan eleştiri kabul eden ve etmeyen insan farkı
ben burda herkezi pohpohlamam hoşuma gitmeyen bişey oldumu açıkça söylerim
ben konuyu açana hakaret etmedim kötü birşey demedim konunun içeriğinin boş anlaasız ve saçma olduğunu söyledimki öyle zaten
ama o kişi eleştiri kabul edemiyor

beyse bende şu süreçten sonra siteye girmeyi düşünmüyorum

çoğu sevdiğim kişiyle msn den faceden telden görüşüyoruz zaten

görüşemediklerimde napalım artık
öncelikle insanlar eleştireye açık olsun
kompleksiz olsun buda son yazımdır

hoşçakalın

canım herkes burayı terkederse bunca emeğe yazık değilmi burda çok güzel şeyler paylaştık hepimiz lütfen dağılmayalım:KK43:

arkadaslar lütfen birazcık eleştriye acık olalım....sabah yorum yazdıgım için o topiğe bakayım dedim sizin yorumlarınızı okudum....tabi derinden dolayı yorum yazamadan kapatmak zorunda kaldım....sonra baktıgımda silinmişti yorumlarınız....pregant aslında yeliz kötü bişey dememişti...sacma bi konu oldugunu söylemişti 1-2 yorum yazmıstı hatırlayamıyorum sacma oldugundan dolayıda bişey yazmıyorum demişti....haa birde bu konu bize bir bilgi katmıyacak bizde bilgili bir yorum vermeyecegiz gibilerinden sanırım birşey yazmıstı...diyorum ya yarım yamalak hatırlıyorum.daha sonra sen ters hitamlarda bulundun sanırım ama ne dediğini cidden seninde hatırlamıyorum....ki aklımda söyle kaldı hani dedim yeliz agır konusmamıs neden bu kadar sinirlendin diye kendi kendime mırıldandım...
evet ilk baktım acıkca banada sacma geldi çünkü herkese yavrusu dünyanın en güzel bebeği gelir çirkinde olsa bizim için muhtesemdir....derler ya kargaya yavrusu sahan gelir aynen öyle...hani çok fazla yazılacak bişey yoktu herkesten hemen hemen aynı cevap gelecekti....ben yinede yorumlamak istedim kızımın dünya güzeli oldugunu söyledim :)))
bende topik actıgımda yelizin dediği hgibi sizde farketmişsinizdir laflar edildi aynen böyle ama o lafları edencer catır catır o topikte yorum yapıp dolanıyorlar o ayrı konuda ben yinede bişey demedim gercekten...oo daha cook yorum yapan oldu actıgım topiklere....
işte eleştiriğe acık olmak lazım birazda....yeliz sende gitme biryere lütfen....pregant sende kızma lütfen herkes yaptıgımızı yazdıgımızı begenecek diye bişey yok....

arkadaşlar can sıkıntısından bunalıyoruz bir stres atıp gülüp muhabbet edip eğleniyoruz yapmayın böyle.yanlış anlama olmuştur kimse siteden çıkmasın illaki görüşmek istemiyorsanız bir birinizin sayfalarına konularına yazmayın olsun bitsin:enbuyukkk::enbuyukkk:

X