Ne oluyor bilmiyorum ve korkuyorumm

Fatmanurr42

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2023
4
-3
1
24
Arkadaşlar 8 aydır eşim olacak şahısla ayrı yasiyoruz kızım 1 yaşına girdi babası olacak kişi hiç arayi sormuyor gelmiyor bosanmiyor da nafaka tazminat vermemek için. Neyse geçenlerde bunun sahtekar düzenbaz ailesi geldi sözde cocuk sevmeye dört saatliğine aldılar gezdirip geldiler. Ama kızım geri geldiğinden beri bana da anneme de tuhaf geliyor kokusu (yıkadık) bakışı hareketleri (artık kucagmiza gelmiyor emmiyor) görümcem emzirmis olabilir şüpheleniyoruz.. ne olmuş olabilir çocuk benim değil gibi hissediyorum annemd e çocuğa karşı tuhaf hissediyormus

Saçmalamışsınız biraz. Annenizde sağolsun sizi gazlıyor, niye sizin değilmiş gibi hissediyorsuz ilk defa böyle bi şey duyuyorum.
Madem bu adamdan ve ailesinden tiksiniyonuz niye çocuk yaptınız..
Ama bebeği nasıl verip gönderiyorsunuz çözemedim
Seveceklerse evde sever giderler alıp götürmek ne alakaaa

Haklısınız saçmalık ama babama laf anlatamadik verdi onlar da dedesi hakkı adamın dedi mahkemede çocuğu vermediler demesn dedi + ben çocuk istemyordm zaten tiksindigim kiisiden ama buna zorlandım eve kapatıldim elimden twlwfonum alındı hem fiziksel hem psikolojik şiddet gördüm ben de hevesli değildim zaten

Evinizde ve sizin kontrolünüzde çocuğu görmeye gelmeliler.
Görümcenizin emzirmesiyle size gelmemesinin bağlantısını kuramadım birde 4 saatte ne oldu da çocuk koktu acaba ?

1 yaşındaki bebeği yanınızda siz olmadan nasıl aldılar siz nasıl verdiniz ya? bir daha sizin refakatinizde görsünler.

Ben üst katimdaki kv ve kp tek gondermiyorum bebeğimi ya eşim oluyor ya ben. , Siz dışarı çıkmalarına izin vermisiniz.
Bebeğiniz size Nasıl tuhaf geliyor onu anlamadım. Bebeğinizi korkutmuş olabilirler mi. ? Emzirme işi biraz kurgu olmuş . Bebek öyle kolay emmez annesini arar kokuyu 1 yaşında. Bence bebeğinize bol bol sarılıp bu kötü dusunceleri atın. Ne yasadiysa unutturun. Bence yabancilamis olabilir ağlamış olabilir en azından benimki öyle . Ayrıca bir daha refakatinde görmelerine izin ver şuan aklı başında değil konusamaya başlayip kendini bilinceye kadar beklerdim ben.

Gercekten emmez mi?
Bana bilmez ve agzına alır gıbıme gelıyor...
Emmez mı gercekten
Boyle bir korkum var da benımde.
Kimseye ama kimseye bırakamıyorum memesi olan

Gercekten emmez mi?
Emmez mı gercekten
Bence emmez neden emsin kundakda bebek değil sonucda . Sizi gorunce açmak için cekistirmiyor mu ?
Gorumceniz emziriyor mu yani emzikli mi? Size bu korku Nerden geldi hani benim aklıma gelmezdi de .Karnı aciktiysa bir kavonoz mama alır yedirir sonucda. Siz okadar saat yanına yiyecek birşey verdiniz mi? Ben dışarı giderken meyve yemek alıyorum çünkü .

Gercekten emmez mi?
Emmez mı gercekten
İlk 6 ayda bebekler henüz annesi ve yabancı ayrımını yapamaz. O yüzden ilk aylarda başkası verse emer ama 6 aydan sonra bebekler annelerini ayırt edebilirler o yüzden kolay kolay başkasını emmez çok aç olduğu durumlarda içse bile onun annesi olmadığını bilir.

Yok ben zTen kimseye bırakmıyorum belırttım yukarıda da gorumcem yok
Ama kım olursa olsun aklıma geliyor
Platformlarda okudum ben bunları hamileyken
Ondan beri kafamdan atamıyorum
Basıma gelirmiş gibi gelıyor

İçmesin işte ben benım Annesı oldugumu bilsin diye degıl de agzına dahi almamalı ne munasebet.
Oraya takılıyorum cok kafamın ıcınde neler neler

İçmesin işte ben benım Annesı oldugumu bilsin diye degıl de agzına dahi almamalı ne munasebet.
Oraya takılıyorum cok kafamın ıcınde neler neler
Endişelenmenize gerek yok normal gelişim gösteren 5,6 aylık bir bebek yalnız anneyi tanımaz baba ve evdeki kardeşleri de tanır. Tüm ev halkını 5,6 aydan sonra tanıyorlar. O yüzden kolay kolay içmez ama çok açsa ve obursa içer. Ben 3 aylıkken annem,anneanneme bırakıp hastaneye gitmiş ben anneannemin boş memesine saldırmışım O zamanlardan obur olduğum belliymiş.

1 yaşında eltini emmez herhalde anlayan çocuksa.Ve neden boyle birsey yapsinlar piskopatmi bunlar.
Siz çokmu evham yaptiniz acaba?
Yada bunlar çocugu hocaya falan goturmesin?Saçma salak şeyler yapmış ola bilir.Böyle cahil kaynanalarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…