ne oluyo bana :( yardım

dafidaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
152
0
ya kızlar sabah kalktım işe gitçem giyindim falan neyse miğdem bulandı we istifrar mıdır nedir :) ondan ettim dedimki hamileliktir normal pardon ama çıkarırken bu sefer yüzüm bir yandı bir yandı sormayın yüzümü yıkadım kalktım geldim işe demin lawaboya girdim bide ne göreyim bütün yüzüm küçücük kırmızı noktalar içinde böle kanınınz çekilir de morartıda olurya o tarz da war bütün syuratım öle şuan şok içindeyim noldu bana nie böle alerjimi oldum hamilelikte olan bişi mi yoksa zehirlendimmi? nedir

geçmiş olsun canım bi yorum yapamayacam inş geçer hemencik geçmezse bi dra gitmeni öneriyorum

kızamık falan olmasın sakın ne bileyim hemen bi doktora git bence.inşallah önemli bişey değildir geçmiş olsun.

ben de kustuğum zaman özellikle göz altlarımda daha yoğun olmak üzere yüzümde minik kırmızılar oluşuyor, sendeki nasıl bilmiyorum ama benimkiler öğürmeye bağlı basınç artışı nedeniyle ciltteki yüzeyel kılcal damarların yırtılmasından kaynaklanıyor.. ben de ilk gördüğümde çok korkmuştum.. zaten her kustuğumda beyin kanaması geçircem sanıyorum, kulaklarımdan ateş çıkıyo resmen.. ama bebek için değer.. onlar sağlıklı olsun da..

Merak etme öğürdüğün için oluyor, korkulacak birşey değil, bazı insanların eğer cildi hassassa öğürdüğü için kırmızı benekler oluşur...Burda birkaç kişinin daha olmuştu.Geçmiş olsun...

ohhh be içimi rahatlattınız ewet kılcal damar yırtılmasıyla olabilir çünkü yüzüm felaket yandı o anda ondan sonra oluştu

canım yine sen bilirsin ama zorlanmanın etkisiylede olmuş olabilir. Benimde her çıkartma sonra sı yüüzm yanardı bütün damarlarım çekilirdi sanki ama sivilcelenme şeklindeyse hemen dkr ile görüş derim içinde şüphe kalmaz hem

X