ne olurrr yardım edin kızlarr

buzin

nasipse olur...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
9.907
393
413
ben 3.5 senelik evliyimm
2.5 senedir bebek için tedavi görüyorumm 3 aydır işimle beraber olmak istemiyorum
aslında istiyorum ama ıslaklık olmuyor ve canım çok yanıyor krem felan kullanıyorum
ama olmuyor işde canım acıyor cok gecen doktora gittim soramadım bi türlü
ben ne yapcamm altdan muayene oldumm bişiy olsa görürdü sanırım demiii neden olur
bu kuruluk yoksa menopza mı giriyorum ALLAHIM sen koruu

psikolojik olablir mi?

bide psikiyatriye görünseniz?

Alah yardımcınız olsun

merba canım,görüşmeyeli nasılsın,seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durum bende de var,eşimle beraber olmak istemiyorum yaklaşık bir aydan beri saysan bir yada 2 kere ilişki olmuştur ve vajina girişinde ve çevresinde aşırı yanma var,bende krem felan sürdüm,biraz geçti.

ben kullandığım ilaçlara bağlıyorum şuan almıyorum ama 2 kez aşılama oldum,o sıralar ilaçlardan diyorum bu kuruluk,hatta eşimde farketmeye başladı seni tatmin edemiyomuyum diye,erkeklerde bu sorun çok onur kırıcı bişeymiş canım bilğin olsun o yüzden sorman gereken yere muhakkak sor,arada sen kalırsın,sen üzülürsün,eğer bu sorun bende de devam ederse bende sorucam dr a,gerekirsede psikiyatriye!!!

inşallah bi sorun çıkmaz,en kısa zamanda iyi olursun canım

canım psikolojik olabilir. ayrıca ön sevişmeyi uzun tutup bide öle dene istersen.. yada hiç olmadı bi doktora danış mecburen yani bunda kötü bişey yok kii...

saol canım benimm iyi olmaya calısıyorum asılamaya bu ay ara verdi doktorumm bi daha ay adet oldun mu gel dedi
canım benim bu asılama olmadan önceki ay da basladıı o zaman hap kullanmadım da hiç neden oldu anlamıyorum bir türlü
bu 3 ayım neden oldu daha önce yoktu böle bi sorun ilşkiye baslarken oluyor yaani giriş olmuyor krem dedigim de el
kremii napcamm bilmiyorum

canım psikolojik olabilir. ayrıca ön sevişmeyi uzun tutup bide öle dene istersen.. yada hiç olmadı bi doktora danış mecburen yani bunda kötü bişey yok kii...

sanırımm öyle nasıl cözücem bilmiyorum eşim anlayışlı davranıyor su an ay kadın olmak cok zor
böyle bi sorunum yok du ne oldu da böyle oldu bilemedimm

sen yinede sıkma canını en büyük moral sana eşin,ya anlayışsız olsaydı?

ne yaptın canım dr a gittin mi?ne durumdasın,evde yoktum bi kaç gündür yazamadım,benimde 3.aşılamam ertelendi kist çıkmış şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 25 ine bitiyo sonrasında adet olursam,arkasından da 3.aşılama olucak,hayırlısı bakalım canım
ya kremde bi noktada iyi değil

yok gitmedim doktoraa aynen devam ediyor asılama için gittigim zaman soracam artık
inş bu son asılamalarımız olur

selam
öncelikle inşallah en kısa zamanda hamile kalmanızı dilerim
sorununuza gelince saatli kurallı ilişki olunca belki ondan istemiyorsunuzdur
vazife gibi değilde eşinizi sevdiğiniz için diye düşünün
bende 6 yıllık infertilite hastası olarak gayet iyi bilirim
şu saatte iğneni vurun şu saatte ilişki olmalı çok kasan bunaltan işler
bu arada krem hele el kremi spermlere zarar verir kullanmamaya gayret edin
doktora sormayada çekinmeyin

Kizlar kremlerin her cesidi spermlerin yumurtalara erismesini engeller ve zarar verir bebek istiyorsaniz vajinal Krem kullanmayin bence Doktor yaziyorsa bilemem tabiki

cnm bencede piskolojik benim tavsiyem ön sevişmeyi uzatın işe yarıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…