- Konu Sahibi borderline
-
beyaz sabun daha cok akıtıyr dıyorlar,grı grı su akması boyanın aktıgını gostermez canım sıyah boyada hep olur yıakrken akması sen dedıgım gıbı cuma ac pazarda boya bakımda yaparsın zaten cok sık boyuyormussun saclarını o kadar yıpranmaz merak etme acıcıyı surdukten sonra tara saclarını acıcı esıt yayılsın sacına ton farklarını en aza ındırmıs olursun,ben uclarını orıal le acmıstım 35 dk bekletmıstım yıpranmadı dıyebılırım,sarı yapmaya kalksan mahvolurdu ama kahverengı yaparken cok yıpranmaz kolay gelsın yaptıgında resım beklıyoruzBişi sölemeyi unuttum beyaz sabunada gerek yok aslındaa malumm hergünn yıkıyorumm normall şampuanla bilee akıyoo sanırsam bölee köpükledikçe grii oluyo o köpükk görmenizz lazımm nasıll mutluu oluyoum :) aksın aksınn cumaya kadarr :) off Allahımm çokk özürdilerim saçıma işkencee yapıyorumm farkındayım ama benn saç özürlüsüyümm inanırmısınz saçlarımı 3 haftada 1 boyayan biriyimm her renge boyadım nerdeyse ama ilk defaa hadii siyahada boyayımm dedimm Allhım boyamaz olaydıminsanın başına ne gelirse yaa meraktan yada bilmemneden gelirmişşş diyolarla hakkatten doğruu demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?