• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne olurr Bana Akıl Verin :(( Çok Mutsuzum :((

borderline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
98
0
86
Bursa
mafoldumbenmafoldumbenBEN ÇOK BÜYÜK BİR APTALLIK YAPTIM. ANNEMİN SAÇ RENGİNİ ÇOK BEĞENDİM VE 3 GÜN ÖNCE SAÇLARIMI SİYAHA BOYADIM :(:( VE MALESEFFF SONUÇÇÇ İĞRENÇÇ ZATENN ESMERİM BERBATT İĞRENÇ BİŞİ OLDU GÖRENN NE OLDU SANA DİYO :(:( OOOFFFF ARKADAŞLARR NE OLURR BANA YARDIMM EDİNN NASILL KAHVEYE DÖNDÜREBİLİRİM ? PALETTENİN YOĞUN AÇICII SERİSİ İŞE YARARMI ? ÇOK ÇARESİZİM mafoldumbenmafoldumben

üzülme canım :gitme: şimdi bak siyah renk başa bela bir renk ondan kurtulmak zor kurtulursun ama saçların zarar görebilir. ama sen zaten çok açık bir renk istemiyorsun yani kahverengi rengi saçına fazla zarar vermeden ulaırsın bence.

palette veya kolestonun açıcısını a. saçına sür, ancak fazla bekletme hafif açılsa yeter sarı olmasını bekleme yasakkelime çünkü bekersen saçların çok zarar görür. sonra açık kahverengiye boya alkisalkisalkis

kepek sampuani veya arap sabunuyla yika...akitiyormus..tabi ha dedimmi renk degismez...
senin yerinde olsam hemen acmazdim..ilk gunlerde sac simsiyah olur,yapay durur,birkac kere dene kepek sampuanini yine begenmezsen actirirsin

Çok teŞŞekkÜr ederımm ılgılendıĞınız ıÇın ınanın Çok sorun yapıyorum bunu bugÜn malum ıŞ baŞı yaptık kımm sorduysaa bÖlee yerın dıbıne gırdım :( hergÜn yıkıyorumm saÇlarımı hatta sabah akŞam :( aksın gıtsın dıee bırdaha sıyah boyaya yan gÖzle bıle bakmam :(:( ama korkuyorumda saÇımı yakarım dıe :(

cnm yerinde olsam açıcılara hiç yeltenmezdim..saçların harap olur.siyah zamanla bolca kendini bırakan bir renk..bence az daha dayan iyce aksın sonra bişiler yaparsın..

yıllarca siyah kullanmış biri olarak siyah zamanla akıp gitmez,bencede palettenin yoğun açıcısıyla aç ama çok bekletme ve uçlardan başla diplerin yanmasın biraz açıldığında yıkarsın bir kaç gün boyama sonra açık kumrala boya kahve boyarsan kızılımsı parlama olur ve açık kahvede çok açık değil açık kumral işini görür,bence hafta sonuna kadar hergün beyaz sabunla,şu bildiğimiz banyo sabunuyla yika cuma akşam açıcı yap pazara kadar bekle pazar günüde boya ama o arada fön falan çekme saçına,boyadıktan sonrada düzenli aralıklarla saçına bakım yap baden yağıyla zeytinyağıyla falan saçın zarar görmdene toparlamış olursun ,bir ay sonra kahveye boyarsın renk oturur..

Hepinize çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan evett hafta sonuna bırakmalıyım cumadan açayım saçlarımı hafta sonu evdeyim nasılsa CADIARZU pazar akşamına boyarımm dediğinizz gibi saçım çok yıpranıcak biliyorum mafoldumben güzell bidee bakım yaptımmı 1 ay süperr zemuszemus..arkadaşlar gerçekten öle rahatlattınızki benii çokk teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan öpüyorum hepinizi :nazar:yaşasın :enbuyukkk:

Bişi sölemeyi unuttum beyaz sabunada gerek yok aslındaa malumm hergünn yıkıyorumm normall şampuanla bilee akıyoo sanırsam bölee köpükledikçe grii oluyo o köpükk görmenizz lazımm nasıll mutluu oluyoum :) aksın aksınn cumaya kadarr :) off Allahımm çokk özürdilerim saçıma işkencee yapıyorumm farkındayım ama benn saç özürlüsüyümm inanırmısınz saçlarımı 3 haftada 1 boyayan biriyimm her renge boyadım nerdeyse ama ilk defaa hadii siyahada boyayımm dedimm Allhım boyamaz olaydım :( insanın başına ne gelirse yaa meraktan yada bilmemneden gelirmişşş diyolarla hakkatten doğruu demişler :(

canım saçını açıp boyadıktan sonra resim koy, bizde görelim nasıl olduğunu tamam mı:lepi:

canım siyah saç çok iyidir,neden bukadar dert ettin anlamış deilim.bi de ben normal siyahı yetersiz bulup daha sert daha koyu olsun diye mavi siyah kullanıyorum.inan siyah öyle anormal duran bi renk deil.esmere de yakışır,beyaz tenliye de.kaşlarından farklı da durmuyordur.neden canını sıkıyorsun ki bu kadar?
hergün yıka bol şampuanla.akar zaten 10-15 güne.kahverengi oluveriyor hemen. ;)

Bişi sölemeyi unuttum beyaz sabunada gerek yok aslındaa malumm hergünn yıkıyorumm normall şampuanla bilee akıyoo sanırsam bölee köpükledikçe grii oluyo o köpükk görmenizz lazımm nasıll mutluu oluyoum :) aksın aksınn cumaya kadarr :) off Allahımm çokk özürdilerim saçıma işkencee yapıyorumm farkındayım ama benn saç özürlüsüyümm inanırmısınz saçlarımı 3 haftada 1 boyayan biriyimm her renge boyadım nerdeyse ama ilk defaa hadii siyahada boyayımm dedimm Allhım boyamaz olaydım :( insanın başına ne gelirse yaa meraktan yada bilmemneden gelirmişşş diyolarla hakkatten doğruu demişler :(
beyaz sabun daha cok akıtıyr dıyorlar,grı grı su akması boyanın aktıgını gostermez canım sıyah boyada hep olur yıakrken akması sen dedıgım gıbı cuma ac pazarda boya bakımda yaparsın zaten cok sık boyuyormussun saclarını o kadar yıpranmaz merak etme acıcıyı surdukten sonra tara saclarını acıcı esıt yayılsın sacına ton farklarını en aza ındırmıs olursun,ben uclarını orıal le acmıstım 35 dk bekletmıstım yıpranmadı dıyebılırım,sarı yapmaya kalksan mahvolurdu ama kahverengı yaparken cok yıpranmaz kolay gelsın yaptıgında resım beklıyoruz

canım beyaz sabunla yıka her gün ve bi süre sık dişini ve oryal falan sürme hemen biraz aksın platine b bi kaç kez kıracaktır rengini

Merak etmeyinn arkdaşlar koymazmıyım koyarım tabi. Aslında ben beğendimm hanii okadar abarttığım kadar değill yanii yıkadıkçaa güzelleşiyoo aslında ama etrafımm beni siyah görmeye alışkın değil :) belkide onların tepkileriylee hareket ediyorum bu doğru değil biliyorum :( ama tekk bi kişiden olmlu yanıt aldımm oda babamdı :) oda bidaha boyamamam içinn sölenmişş iltifatlardıı gerçi o her nekadar aksini sölesene :) bilmiyorumm ablamınn tepkiside iyiki yüzün güzell yoksa bilmemneler bii farkınn kalmamışş demesii benii çok mutsuz etti :( dünn gece evett beyaz sabunla yıkamaya başladım yaaa o nekadar kötüü bişi saçlarımm resmen odun gibi oldu :D sampuanımm gibisi yokmuşş ama benim şampuanın özelliğide renk koruyucu oyüzden onu bi süre kestim sabundan sonra saç kremi kullanıyorum yoğun terapi umarımm bu gidişlee saçlarımdan olmam :) neysee tekrardan ilginize teşekkür ederim :)

Arkadaşlar karar verdim saçlarımı siyah kullanıcamm işutarafagittilk boyadığım gün dediğim gibi berbattı fakatt cidden beyazz sabunn mucizesimi diyimm artık ne denirsee saçlarımm çokk güzell oturdu rengii zemuszemus:D veee artıkk boyamamayaa karar verdimm şuan bakımm kürleri kullanıyorumm çünki saçlarım çok yıprandıı ohaoldumsmileGerçekten bana yardımcı olan arkadaşlarıma tekrardan teşekür ederima.s.:enbuyukkk::nazar:

Back