• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardm edin

melek_utku

oglumsum ıyıkı varsın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
149
0
96
37
Sakarya
oncelıkle selam ben 2 yıllık evlıyım ve esım ben kaynım ve oglum yasıyoruz bızım kıramızı kayınvalıdem karsılıyo ve buyuzden evımın ıcıne cok fazla karısıyo hep benı yonlendırıyo hıc benım fıkrımı sormuyo sankı ben onun yardımcısıymısım gıbı onu yap suraya gıt gıbı,kaynım desenız baslıbasına dert cok sorumsuz evıme zamanında arkadaslarını cagırıp ıckı ıcen kısılıkte bırı ve ben artık dayanamıyorum ınanın oglum olmasa dıyorum oldur kendını kurtar esım butun olayları bılıyo ama sesını hıc cıkarmıyo benı korumuyo,benım aılem ızmırde burda kımsem yok oyuzden cocugumu bırakıp calısamıyorum eesımın ısını ızmıre aldırma ımkanıda var ben dıyorum ızmıre tasınalım annem cocuga baksın ben calısayım kımseye muhtac olmayalım cunku kıramızı odedıgı m ıcın karısıyo ve ben sınıra geldım bana her defasında benımle yasayan kısı bazı seylere goz yumcak dıyo bende kırayı odedıgı ıcın sesımı cıkaramıyorum ezdırıyorum kendımı cunku onda muhtac kalıyoruz ben calısmadıgım surece neolur bana yardımcı olun duzuncelerınızı beklıyorum ne yapmam gerek esımıde ıkna edemıyorum cıldırcam artık ben hayattan cokmu sey ıstıyorum dıye dusunuyorum tek ıstedıgım kımseye muhtac olmadan yasamak:( bu sebeblerden dlyı esıme karsıda cok sogudum benı korumuyo hıc yanımda olmuyo cunku

1 hafta-10 günlüğüne ailenizin yanına gidin derim. hem biraz kafanızı dinlersiniz hem de eşinize düşünme süresi tanımış olursunuz. seçim yapmak zordur ama bir yuva kolay olmuyor, biraz ayrı kalsanız belki eşin razı olur. bilemiyorum ilk aklıma bu geldi allah yardımcın olsun canım...

1 hafta-10 günlüğüne ailenizin yanına gidin derim. hem biraz kafanızı dinlersiniz hem de eşinize düşünme süresi tanımış olursunuz. seçim yapmak zordur ama bir yuva kolay olmuyor, biraz ayrı kalsanız belki eşin razı olur. bilemiyorum ilk aklıma bu geldi allah yardımcın olsun canım...

cnm 1 ay once gıttım gerı geldım ama yıne aynı hıcbı degısıklık yok geldı benı almaya bı gorsen cok ıyı davrandı eve geldık yıne aynı bana herseyı soyluyo aılesıne sesı cıkmıyo hıc

kaynın niye senle kalıyo anlamadım annesinin evi yok mu?e canım kirayı veriyo diye esir mi olcan ne diyeceğimi şaşırdım inanki.ailen olaya ne diyo peki sana maddi yardımcı olma imkanı yok mu peki???

cnmkaynım evlendıgımızden berı bızle kayınvalıdem almanyda aılemde dedı son bı sans vr ve suanda telde tartısıyoruz esımle bende oyle dıyorum kıra verıyo dıye ne bu yaptıgı dıye ama benım esım anlamak bılmıyo

okuyunca çok üzüldüm inan.Allah yardımcın olsun.imkanların olmayınca imkanı olanlar seni bir şekilde eziyolar.ama buna eşinin el atması lazım.senin ve oğlunun geleceği için bi şeyler yapması gerekiyo.galiba eşin sorumsuz ya da aldırmaz.çünkü eşini ezdiren oğlunun geleceği için çabalamayan insan nedir ki?sen sıkıldıkça,bunaldıkça ailenin yanına git.eşine de bu böyle olmaz de.başka yere taşınsanız karı koca çalışıp pekala geçinirsiniz.ben böyle denedim olmuyo bi de benim dediğimi yapalım bişi kaybetmeyiz falan de.ne biliyim çok zor bi durumdasın.Allah seninle ve oğlnla olsun inşallah.

gercektende zor bi zorumdasın kardeşim allah sabır versin...kayınla ve kayınvalide ile aynı ewde yaşamak malesefki zor ama günümüz şartlarında çok.peki merak ettigim kayınvaliden ödüyoda kirayı eşin ne yapıyor.ben olsam azıcık aşım agrısız başım der 1 göz odalıda olsa cıkarım kiraya.

esım bana hep kaynım evlenene kadar sabret dedı ve eylulde evlenıyo bende dedım sabretmıyorum artık yeter suanda dıyo tamam annemle konuscam kendı basımızın caresıne bakcam bakalım konusabılcekmı gorucez ama gercekten allah kımseyı kımseye muhtac etmesın

guzelce konusuyoruz bana hep dıyokı haklısın ama haklı olmam sorunları cozmuyokı onada uzuluyorum ne yapcam cok zor durumdayım kararda veremıyom ama artık dayancak sabrımda kalmadı 2 senedır bu ortamda olmaktan sınırlerım ıyıce yıprandı asabı oldum elım ayagım tıtırıyo sınırlenınce kaldıramıyorum artık allah hakkımda hayırlısını verır ıns esıme kızdıgım tek sey bazıseylerı goze almıyo annesıyle hıcbı srunu anlatmıyo rahatsız oldugunu dıle getırmıyo sordugumdada ben cokmu hosnutum bu durumda olmaktan dıyo 2arada 1derede kaldım

Back