- Konu Sahibi melek_utku
oncelıkle selam ben 2 yıllık evlıyım ve esım ben kaynım ve oglum yasıyoruz bızım kıramızı kayınvalıdem karsılıyo ve buyuzden evımın ıcıne cok fazla karısıyo hep benı yonlendırıyo hıc benım fıkrımı sormuyo sankı ben onun yardımcısıymısım gıbı onu yap suraya gıt gıbı,kaynım desenız baslıbasına dert cok sorumsuz evıme zamanında arkadaslarını cagırıp ıckı ıcen kısılıkte bırı ve ben artık dayanamıyorum ınanın oglum olmasa dıyorum oldur kendını kurtar esım butun olayları bılıyo ama sesını hıc cıkarmıyo benı korumuyo,benım aılem ızmırde burda kımsem yok oyuzden cocugumu bırakıp calısamıyorum eesımın ısını ızmıre aldırma ımkanıda var ben dıyorum ızmıre tasınalım annem cocuga baksın ben calısayım kımseye muhtac olmayalım cunku kıramızı odedıgı m ıcın karısıyo ve ben sınıra geldım bana her defasında benımle yasayan kısı bazı seylere goz yumcak dıyo bende kırayı odedıgı ıcın sesımı cıkaramıyorum ezdırıyorum kendımı cunku onda muhtac kalıyoruz ben calısmadıgım surece neolur bana yardımcı olun duzuncelerınızı beklıyorum ne yapmam gerek esımıde ıkna edemıyorum cıldırcam artık ben hayattan cokmu sey ıstıyorum dıye dusunuyorum tek ıstedıgım kımseye muhtac olmadan yasamak bu sebeblerden dlyı esıme karsıda cok sogudum benı korumuyo hıc yanımda olmuyo cunku