Ne olur yardm edin ..

Selencik

: )
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
76
0
86
İstanbul
Merhabalar..
Ben 22 yaşında çok ama çok mutsuz bir bayanım.2-3 yıl öncesine kadar psikiyatriste gidiyordum hatta balıklı rum hastanesine kendi isteğimle 2 kere yattım.çeşit çeşit ilaçlar kullandım lustral prozac ixel solian xanax cipralex risperdal ve dahası.. ilaçlar bağımlılık haline geldiği için korkup zorda olsa bıraktım 1 yıl önce ve doktorumla ilişiğimi kestim birdaha gitmedim ancak şuan hiçbirşeyden mutlu olamıyorum her olay gözüme batıyor nedensizce insanları kırıyorum.doktorum zamanında majör depresif tanısı koymuştu.eskiden kendime zarar verirdim bazen yine aynı istekler geliyor ama ne doktora gitmek istiyorum ne birşey.nolur bi çözüm gösterin yoksa canıma bile kıyabilirim bu gidişle korkuyorummm

cnm yapma böyle ne olur git adam akıllı ol tedavini.bende 1 ay önce 2. evliliğimi yaptım ve eşimin 21 yaşındaki kızıda aynı sen gibi rahatsız oda erenköy ruh ve sinirde yattı 25 gün ilaçlarınızında bazıları aynı onun tanısıda taşıdığın özelliklrde aynı ama onun tek farkı 21 değil zeka yaşı 13 14 dedi dr:u.çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo cnm eşimse mahvoluyo insanın çocuğunu bu şekilde görmesi çok üzücü cnm dualarım senle cnm a.e.o.

Selencik, sorunun çözümü daima uzmanında. Uzmana başvurmdan sorunu çözecek bir sihirli değnek maalesef yok. O doktorunuz ile mutlu değilseniz, doktorunuzu değiştirin. Ama mutlak psikoterapi göreceğiniz bir tedavi şeklini seçin.

tedavini olmalısın ama bunun yanında hiç denemediğin hobiler edin kendine kafan meşgul olsun toparlarsın kendini çok dinleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…