cnmm aynı durumu bi ara bende yaşamıştım bizim de bi kaç güven problemi olmuştu ama hepsinde benim saçma sapan paranoyak düşüncelerimden dolayı olduğunu anladım hiç birinde onun bi suçu yoktu bunu bile bile bi ara hala saçma sapan düşüncelere takılı kaldım. Benim erkek arkadaşımda senin arkadaşın gibi aynısını söylüyordu ve gerçekten doğruyu söylüyor sıkma onu bu kadar ne gerek var bu kadar sıkmaya sıktıkca sen onu oyle şeylere yapmaya itiyorsun bak ne güzel nişanınızda olacak ciddisinizde olaylara başka yönden bakma bırak olduğu gibi kabul et ben öyle yaptım sölediği bişeyden başka bişiler çıkarmadım dediği gibi kabul ettim ve sustum başka zaman örnek veriyorum uyuyordum aşkım dediğinde inanmaz acaba nerdeydi kiminleydi napıyordu diye kendimi harap ediyordum annesine kadar arıyordum bakıyordum gerçekten evde bu sefer o kırılıyor baktım ki böyle olmuyor dürüst bana karşı söylediklerine inanmaya çalıştım zor oldu ama ona yansıtmadım bunu inanmasamda kendimce çözmeye çalıştım demedim ona inanmış gibi gözüktüm ve zamanla gördüm ki gerçekten doğru söylüyor benimde saçmalamama gerek yok onca sene boşuna şüphelere düşmüşüm şimdi gülüyorum o halime sende inanmaya çalışabilirsin ona lütfen inan ona yoksa evlilikte çok sorun yaşarsın güven çok önemli istersen anlat ona bu durumu sana güvenmek istiyorum bana yardımcı ol de onun yardımıyla atlatın bu sorunu ve mutlu mesut yaşayın aşkınızı