• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardm edin, bu iliki byle devam edemez dzelmesi gerek :(:(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cigdemm87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cigdemm87

Ziyaretçi
.mrhaba ben 22 yaşındayım erkek arkdaşımla sorun yaşıyorum. eskiden yaptıklarını unutamıyorum ve çok üstüne gidiyorum.bi kaç kez yalanını yakalamıştım.güven problemi oluştu aramızda.şimdide düzeldi aslında ama ben hala ona hep yalan söylüyormuş gibi davranıyorum çok sıkıyorum.

ŞÜPHECİ ÂŞIK
Çok kıskançtır, sudan sebeplerle aldatıldığı şüphesine kapılır, zihni hep ihanete uğrayacağı düşüncesiyle meşguldür. Ketumdur, duygu ve düşüncelerini paylaşmaz. Söylenenlerin ve görünenlerin arkasında başka şeyler olduğunu düşünür. Çok alıngandır.

aynen böyle davranıp onu çıldırtıyorum bana yalvarıyor böyle yapma yemin ederim dürüstüm sıkma beni gelme üstüme soğutma kendinden diyor.ama elimde değil.bir yere gittiği zaman haber veriyor arıyor hemen tereddtüde düşüyorum takip ediyorrum gizlice halbuki doğru söylüyor ama gözümle görünce susuyorum ancak..ne olur yardım edin. 1 ay sonra nişanımız var ilişkimiz çıkmaza girdi.kurtarmalıyım...nasıl bir tedavi uygulanmalı?

cnmm aynı durumu bi ara bende yaşamıştım bizim de bi kaç güven problemi olmuştu ama hepsinde benim saçma sapan paranoyak düşüncelerimden dolayı olduğunu anladım hiç birinde onun bi suçu yoktu bunu bile bile bi ara hala saçma sapan düşüncelere takılı kaldım. Benim erkek arkadaşımda senin arkadaşın gibi aynısını söylüyordu ve gerçekten doğruyu söylüyor sıkma onu bu kadar ne gerek var bu kadar sıkmaya sıktıkca sen onu oyle şeylere yapmaya itiyorsun bak ne güzel nişanınızda olacak ciddisinizde olaylara başka yönden bakma bırak olduğu gibi kabul et ben öyle yaptım sölediği bişeyden başka bişiler çıkarmadım dediği gibi kabul ettim ve sustum başka zaman örnek veriyorum uyuyordum aşkım dediğinde inanmaz acaba nerdeydi kiminleydi napıyordu diye kendimi harap ediyordum annesine kadar arıyordum bakıyordum gerçekten evde bu sefer o kırılıyor baktım ki böyle olmuyor dürüst bana karşı söylediklerine inanmaya çalıştım zor oldu ama ona yansıtmadım bunu inanmasamda kendimce çözmeye çalıştım demedim ona inanmış gibi gözüktüm ve zamanla gördüm ki gerçekten doğru söylüyor benimde saçmalamama gerek yok onca sene boşuna şüphelere düşmüşüm şimdi gülüyorum o halime sende inanmaya çalışabilirsin ona lütfen inan ona yoksa evlilikte çok sorun yaşarsın güven çok önemli istersen anlat ona bu durumu sana güvenmek istiyorum bana yardımcı ol de onun yardımıyla atlatın bu sorunu ve mutlu mesut yaşayın aşkınızı

karşındaki insana güvenmemek çok büyük bir sorun bence!:teselli:
üstelik hayatı paylaşmayı düşündüğün insansa daha da kötü!
iyice düşün kaybedeceğin insana ne kadar değer veriyor ve inanıyorsun!
kaybedeceğin diyorumm çünküü böyle giderse kesin kaybedersin!!

cnmm aynı durumu bi ara bende yaşamıştım bizim de bi kaç güven problemi olmuştu ama hepsinde benim saçma sapan paranoyak düşüncelerimden dolayı olduğunu anladım hiç birinde onun bi suçu yoktu bunu bile bile bi ara hala saçma sapan düşüncelere takılı kaldım. Benim erkek arkadaşımda senin arkadaşın gibi aynısını söylüyordu ve gerçekten doğruyu söylüyor sıkma onu bu kadar ne gerek var bu kadar sıkmaya sıktıkca sen onu oyle şeylere yapmaya itiyorsun bak ne güzel nişanınızda olacak ciddisinizde olaylara başka yönden bakma bırak olduğu gibi kabul et ben öyle yaptım sölediği bişeyden başka bişiler çıkarmadım dediği gibi kabul ettim ve sustum başka zaman örnek veriyorum uyuyordum aşkım dediğinde inanmaz acaba nerdeydi kiminleydi napıyordu diye kendimi harap ediyordum annesine kadar arıyordum bakıyordum gerçekten evde bu sefer o kırılıyor baktım ki böyle olmuyor dürüst bana karşı söylediklerine inanmaya çalıştım zor oldu ama ona yansıtmadım bunu inanmasamda kendimce çözmeye çalıştım demedim ona inanmış gibi gözüktüm ve zamanla gördüm ki gerçekten doğru söylüyor benimde saçmalamama gerek yok onca sene boşuna şüphelere düşmüşüm şimdi gülüyorum o halime sende inanmaya çalışabilirsin ona lütfen inan ona yoksa evlilikte çok sorun yaşarsın güven çok önemli istersen anlat ona bu durumu sana güvenmek istiyorum bana yardımcı ol de onun yardımıyla atlatın bu sorunu ve mutlu mesut yaşayın aşkınızı

cnm aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum bende hatta 2 katını:( hiç bi dediğine inanmıyorum .bende öyle uyuyorum bile dediği zaman binbir şey kuruyorum.gizli gizli annesine hep soruyorum kaçta kalktı kaçta geldi die. düzelmek istiyorum ama inan elimde değil beynim otomatikman kuruyor ve dayanamıyor ona belli ediyorum bu sferde kavga ediyoruz.onada söyledim yalvardı bana seni çok seviyorum yapma böyle bişey yapmıyorum dürsütüm die. dedim onadada yardımcı ol bana aşalım sorunlarımızı die.çok sotun yaşıyoruz.yani hep olumlu düşünmöeye çalışıyorum ama olmuyor ben düşünüyorum ikna oluyorum bişey beni dürtüyor tekrar:( nişanımız bu yüzden uzadı zaten kaçıyor benden haliyle.yemin bile etti biliyomusunuz defalarca çok hakkını yiyiyorum bir an düzelmem gerek bu ilişkiyi kurtarmam gerek onu çok seviyorum içimdeki canavara dur demem lazım çünkü herşeyi yapan o benneyaptımki

Aynı şeyi ben yaşıyorum eşime karşı ,yakaladığım yalanlarından dolayı.Karşıdakine eziyet ettiğimizden çok kendimize ediyoruz.O da bana aynı şekilde artık dürüstüm diyor ama ne yazıkki güvenim gitti.Takıntı yaptım,soğumaya başladım hayattan artık.

alın bendende o kadar.. eğer bu sorunları yaşadığım kişi eşim değilde sevgilim olsaydı bir kalemde silerdim yani şuan içinöyle düşünüyorum.hatta bunu ona söyküyorum o derece yani.. güvenemiyorum artık,ömrüm boyunca onu mu takip edecem ben? o da düzeldiğini söylüyor durumda öyle gibi ama o kadar yalanını ihanetini yakaladım ki artık paranoyak oldum iyice.. ve aynen sizin gibi bu durum onu da sıkıyor kızıyor bana yapma artık bıktım diyor ben küsüyorum ama o büyük ve beklenmedik bi olgunlukla hiçbişe olammış konuşuılmamış tartışılmamış gibi yine yaklaşıyor bana.soruyorum siz sizce nedir bu?

Back