- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Canim hamile,olabilirsin yasadigin,leke tarzi kanama yerlesme kanamasi,olabilir hayırlı olsun enguzeli test yapmak musait zamaninda,,,,Yok mu yardımcı olacak kimse ?
Alarmı kurup her akşam 10 da içiyordum hiç unuttuğum da olmadı.. Ama adetim 7 gün gecikti umarım hormonel birşeydir, Bebek istemiyorum henüzBazen 3 ay bile gecikebilir doğum kontrol hapına vücudyn alışması. Sen ara verdiğin 7. Gün dolduğunda tekrar hapa başla eğer kullanırken kurallara uyduysan haöile kalma olasılığın 1000 kadında 2 bence sıkıntı yapma.
Eczanede 3 tl ye idrar testi yap için rahatlasın
Propektüsünde ara kanama yapabilir diyor ama kandan kasıt adet kanı gibiyse benimki öyle değildi.. Kahvemsi lekeydiHamile olabilirsin belki.bi test yap.gelen kan yerlesme kanamasi da olabilir yada kist varsa dogum kontrol hapiyla kist eridigi zaman da lekelenme olabilir.bunu anlamanin yolu test yapmak
Ara verilen 3. Yada 4. Gün adet olunur yazıyor, o yüzden endişelendim biraz umarım ilk kullanmaya başladığım için bir yan etkidir..o yedi günluk surede adet olabılırsınızde olmayabılırsınızde.hapa ara verdığınız o yedi gun c.ilişki olsa bıle hapın etkısı devam edıyo ve koruyo.yanı adetınızı bu yedı gunden sonrada olabılırsınız
Teşekkür ederim, peki bu hapların ilk kullanımda böyle bir yan etkisi var mı,gecikme gibi ? Bilginiz var mı ?bn hemşireyım o 7 gunluk arada olmayadabılırsıınız oladabılırsınız bu normal durum ama emın olmak ıcın test yaptırabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?