Ne olur yardım !!

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Kızlar ne olur bir bakın, geçen ay da benzer konu açmıştım.
Yine adet olmadım. Fakat bu sefer 1 ay önce yani önceki adetimde Yasmin doğum kontrol hapına başladım, 21 gün kullandım tam geçen hafta bugün bitti hapım.
1 hafta geçti adet olmadım..
Hapı ilk defa kullanmaya başladım böyle bir yan etkisi olabilir mi adet gecikmesi gibi ?
Bir de 3-4 gün önce kahverengi akıntı lekelenme tarzı birşey yaşadım, 3 gün felan sürdü ..
Ama kan değildi, çamaşırıma biraz bulaşıyordu genelde sildikçe gelen bir lekeydi hayatımda ilk defa yaşadım bunu..
Şuan test yapabileceğim ortam yok, sizce normal mi bu gecikme tam 7 gün gecikti ..

o yedi günluk surede adet olabılırsınızde olmayabılırsınızde.hapa ara verdığınız o yedi gun c.ilişki olsa bıle hapın etkısı devam edıyo ve koruyo.yanı adetınızı bu yedı gunden sonrada olabılırsınız

Hamile olabilirsin belki.bi test yap.gelen kan yerlesme kanamasi da olabilir yada kist varsa dogum kontrol hapiyla kist eridigi zaman da lekelenme olabilir.bunu anlamanin yolu test yapmak

Bazen 3 ay bile gecikebilir doğum kontrol hapına vücudyn alışması. Sen ara verdiğin 7. Gün dolduğunda tekrar hapa başla eğer kullanırken kurallara uyduysan haöile kalma olasılığın 1000 kadında 2 bence sıkıntı yapma.
Eczanede 3 tl ye idrar testi yap için rahatlasın

Sürekli regl gecikmeleri yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Bir doktora görünmeyi düşünmez misiniz?

Bazen 3 ay bile gecikebilir doğum kontrol hapına vücudyn alışması. Sen ara verdiğin 7. Gün dolduğunda tekrar hapa başla eğer kullanırken kurallara uyduysan haöile kalma olasılığın 1000 kadında 2 bence sıkıntı yapma.
Eczanede 3 tl ye idrar testi yap için rahatlasın
Alarmı kurup her akşam 10 da içiyordum hiç unuttuğum da olmadı.. Ama adetim 7 gün gecikti umarım hormonel birşeydir, Bebek istemiyorum henüz :(

Hamile olabilirsin belki.bi test yap.gelen kan yerlesme kanamasi da olabilir yada kist varsa dogum kontrol hapiyla kist eridigi zaman da lekelenme olabilir.bunu anlamanin yolu test yapmak
Propektüsünde ara kanama yapabilir diyor ama kandan kasıt adet kanı gibiyse benimki öyle değildi.. Kahvemsi lekeydi

o yedi günluk surede adet olabılırsınızde olmayabılırsınızde.hapa ara verdığınız o yedi gun c.ilişki olsa bıle hapın etkısı devam edıyo ve koruyo.yanı adetınızı bu yedı gunden sonrada olabılırsınız
Ara verilen 3. Yada 4. Gün adet olunur yazıyor, o yüzden endişelendim biraz umarım ilk kullanmaya başladığım için bir yan etkidir..

bn hemşireyım o 7 gunluk arada olmayadabılırsıınız oladabılırsınız bu normal durum ama emın olmak ıcın test yaptırabılırsınız

bn hemşireyım o 7 gunluk arada olmayadabılırsıınız oladabılırsınız bu normal durum ama emın olmak ıcın test yaptırabılırsınız
Teşekkür ederim, peki bu hapların ilk kullanımda böyle bir yan etkisi var mı,gecikme gibi ? Bilginiz var mı ?

Back