Ne olur yardim kizlar?lutfeeen

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
ayin 20sinde yumurtladim.o gunden beri sol kasigimda agri var ozellikle.iliskiye girerken sanki.orda bi batma oluuo ve agriyo cok... bide iliski sirasinda beyazimsi kremsi akintim geldi .kokusuz.mantar degil yani.neden gelmis olablir.cocuk istyoruz kac aydir olmuyo yaaa bu yuzdenmi acaba.bisey diyin lutfeeeen.

Yumurtan çatlamayarak büyümeye devam ediyor olabilir. Adet günün geldiğinde adet olamazsan ihmal etmeden doktora görün canim. Ama ağrın çok fazlaysa şimdi de doktora gitsen ultrason muayenesi ile yumurtalıklarını kontrol edebilir.

ama ovulasyon testim pozitifti lh yukseldigne gore yumurtam catlamis olmali degilmi

ama ovulasyon testim pozitifti lh yukseldigne gore yumurtam catlamis olmali degilmi
Normalde evet çatlaması gerekir ama işte maalesef her zaman çatlamıyor. Şöyle örnek veriyim, yan üreme tekniklerinden biri denenirken yumurtanın çatlamasını garantiye almak için ovitrelle adı verilen çatlatma iğnesi vurulur. Bu iğne LH hormonunu taklit eden bir iğne. Ben mesela Klomen tedavisinde bu iğneyi vurulmama rağmen yine de yumurtam çatlamayarak kiste dönüşmüştü.. Bir ihtimal senin de yumurtan halen çatlatmamış olabilir. Benimki sadece bir fikir tabi en doğrusu doktor kontrolü.

tsk ederim moralim cok bozuldu .bu aydaolmadi demek.....

tsk ederim moralim cok bozuldu .bu aydaolmadi demek.....
Canım öyle deme bende üzüldüm bak şimdi benimki sadece bir tahmin ille de doğru olacak değil. Hem belki gebelik oluştuysa ondan da ağrı oluyor olabilir. Kaç gün var adetine? 6 gün kalaya kadar erken gebelik testlerinde çıkıyor sonuç test yap istersen

simdi canm gecen ay doktora gittim ikinci gidisimdi.ikisindede kistin yik tertemiz yumurtaliklarn filan dedi ultrasondan bakip.ama ilk defa bu ay yumirtlama gunumden bi iki.gun.sonra sol yumurtalik.bolgemde yurudkce kalktkca bi agri olmaya basladi iki uc gun surdu.simdi o agri bitti ama iliski.sirasnda orda bi baski.hissediyorum ve iliski esnasinda kremsi sut rengi akintim geliyo . krem gibi ayni parmak arasina surtunce kaybolan bi akinti kokusuz yani. adetime 8 gun var.hamilelik olsa oyle bi akinti olmazdi heralde.demekki dedgn gibi kist olustu.halbuki ov.testi pozitf olinca catluyo sandim.cunki doktor adetlern duzenli yumurtanda catliyo kist yok demisti gecen ay.

Ben kasığındaki ağrı halen devam ediyor anladım ama birkaç gün sonra geçti demişsin o Zaman yumurtan çatlamıştır canım. Bende gebelik belirtisi pek olmamıştı ama benimle aynı dönem gebe kalan bazı arkadaşların tutunma aşamasında bahsettiğin tarzda kasık ağrıları oldu. Ayrıca gebelik olduğunda akıntıda da bazı değişimler oluyor belki seninki de öyle bir durumdur. Benimki tüp bebek ve kullandığım ilaçlar yüzünden kendi akıntımla kıyaslayamıyorum seninkini. 3-4 gün sonra bi test yap istersen inşallah hayırlı haberler alırsın canim.

tesekkur ederim canim sagol.ilgin icin Allah razi olsun insallah evladin saglikla kucaginda olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…