- 27 Ağustos 2022
- 4.287
- 7.344
Bebeğiniz hayırlı olsun.Saglikli huzurlu,hayırlı evlat olsun.Butun annelerin (benim de acemiligim) göğüs ucunu veriyoruz Köyü renkli bölgeyi bebeğe verirsek böyle yipranmiyor.Sevgili yöneticilerimiz öncelikle yanlış yere bilinçli konu açtığım için yürekten özür diliyorum, sizden ricam en azından tavsiyeleri toplayana kadar 24 saat konum burada kalabilir mi, korkunç zor durumda olmasam rica etmezdim, önceki konum da taşındı hiç cevap alamaz olmuştum, lütfen kısa süre mazur görün
Arkadaşlar güzel emiyor bebeğim, daha bugün üçüncü günü ve sütüm çok şükür çok bol. Ancak çok acı çekmeye başladım. Bir krem almıştım (meşhur L ile başlayan değil başka tamamen doğal temiz içerikli), arkadaşım gümüş kapak hediye etmişti onları da hiç çıkarmıyorum, kremi uyguluyorum sıkça, ama göğüs uçlarım emzirirken çok ama çok acıyor. Bir de emzirirken çocuğun olmadığı göğsümden süt boşalıyor, her yerim ıslanıyor, ben bu sorunları nasıl çözeceğim. Sütüm boşa akıp gidiyor çok üzülüyorum. Emzirmeyi asla bırakmam benim için seçenek değil, canım yansa da emziriyorum ama kolaylaştıracak bir çare yok mu. L ile başlayan kremi yarın aldıracağım, özellikle bu boştaki memeden süt boşalmasına ne yapabilirim. Girebildiğimde merakla ve umutla okuyacağım çok teşekkür ederim sizlere
Canım çok sevindim, tebrik ederim. Bahsettiğin krem iyidir. Lanolin olan özellikle. Memeler bir süre sonra emzirmeye alışacak ve şu an bebek de konuya tam hakim değil. Sanırım ilk bir hafta benim de acılı geçmişti ama emzirmeden memenin ucunu bebeğin burnuna değdir(ağzını açacak) sonra hemen aşağı kaydırarak ağzına yerleştir. Sadece meme ucunun değil, kahverengi tüm alanın yerleştiğinden emin ol. C tutuş yap, tamam mı? Genelde bebekler sadece ucu emince yara olur. Asla ama asla biberon kullanma. Meme reddi yapar.Bir krem almıştım (meşhur L ile başlayan değil başka tamamen doğal temiz içerikli), arkadaşım gümüş kapak hediye etmişti onları da hiç çıkarmıyorum, kremi uyguluyorum sıkça, ama göğüs uçlarım emzirirken çok ama çok acıyor.
Bir biberon var reklam olmasın takıyorsun yapışıp kalıyor sağım yapıyor boş göğüsü annem emilmeyen meme ucunu bir kaç saniye tutup sallıyor oda durduruyor bende üstünü kapatıyordum açık olunca akıyordu meme ucu agrisida bebek kahverengi kısmı tam alsın ağzını tam açınca şok memeyi ozaman ağrı olmuyorSevgili yöneticilerimiz öncelikle yanlış yere bilinçli konu açtığım için yürekten özür diliyorum, sizden ricam en azından tavsiyeleri toplayana kadar 24 saat konum burada kalabilir mi, korkunç zor durumda olmasam rica etmezdim, önceki konum da taşındı hiç cevap alamaz olmuştum, lütfen kısa süre mazur görün
Arkadaşlar güzel emiyor bebeğim, daha bugün üçüncü günü ve sütüm çok şükür çok bol. Ancak çok acı çekmeye başladım. Bir krem almıştım (meşhur L ile başlayan değil başka tamamen doğal temiz içerikli), arkadaşım gümüş kapak hediye etmişti onları da hiç çıkarmıyorum, kremi uyguluyorum sıkça, ama göğüs uçlarım emzirirken çok ama çok acıyor. Bir de emzirirken çocuğun olmadığı göğsümden süt boşalıyor, her yerim ıslanıyor, ben bu sorunları nasıl çözeceğim. Sütüm boşa akıp gidiyor çok üzülüyorum. Emzirmeyi asla bırakmam benim için seçenek değil, canım yansa da emziriyorum ama kolaylaştıracak bir çare yok mu. L ile başlayan kremi yarın aldıracağım, özellikle bu boştaki memeden süt boşalmasına ne yapabilirim. Girebildiğimde merakla ve umutla okuyacağım çok teşekkür ederim sizlere
Benimde aynıydı oğlum 5 aylık oldu hala diğer memeden süt boşalır ve sütüm tazyikli ve çoktu çok sinir bozucu oluyor çok uyursa oturup sağıyorum beş dakika falan onu yap mutlaka yoksa biriken süt tam boşalmayan göğüs iltihaba sebep oluyor mastit oluyor. Meme ucu yarasını 1 ay kadar çekersin sonra bebek daha doğrı ve aktif emdiği için memede alıştığı için geçiyor krem ve tahin yağı ile hafifletebilirsin birde göğüs pedi koyup havasız bırakmayınSevgili yöneticilerimiz öncelikle yanlış yere bilinçli konu açtığım için yürekten özür diliyorum, sizden ricam en azından tavsiyeleri toplayana kadar 24 saat konum burada kalabilir mi, korkunç zor durumda olmasam rica etmezdim, önceki konum da taşındı hiç cevap alamaz olmuştum, lütfen kısa süre mazur görün