Ne olur yardım edin...

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Kızlar cok kötü bir gün geçirdim.4 hafta veya 5 haftalık hamileyim ve bugün cok fena buhranlar yasadığım bir gün geçirdim.Hala da atlatamadım,bu bir kac günde böyle gidecek.Bikacta sigara ictim sinirden,sizce bebegime bişey olurmu?Suan belim agrıyor cok.

hayırdır canım ya ne olduuu, sıkma canını hiçbişey bebeğin ve senden daha önemli değil, kalbini bozma bişey olmaz Allah'ın izniyle, ama dikkat etmelsn, herzaman önce bebeğini düşünmelisin o senin çünkü ve sana emanet, sadece sen varsın ona yardım edebilcek, onu besleyebilcek, büyütebilcek, senin bi parçan...Hiçbişey bebeğini riske atmaya değmemeli..

Teşkkür ederim canım,zor günler geçiyiroum isimle alakalı.Sabretmem sakinleşmem gerek.Ama ne yazıkki tek basımayım hep,tek basıma...

Teşkkür ederim canım,zor günler geçiyiroum isimle alakalı.Sabretmem sakinleşmem gerek.Ama ne yazıkki tek basımayım hep,tek basıma...

eşinle konuş dertleş canım bu konuda seni yalnız bırakmasın, olabilr böle iniş çıkkışlar kimse dört dörtlük deil ama artık sen tek deilsin, sana bağımlı bi bebişin var kendinden önce düşünmen gereken, önce, işi hiiçç dert etme öğretmen deilmiydin sen yanlış mı hatrlıyorum?

Evet canım dogru hatırlıuorsun.Bugün cok ciddi bir olay yasadım okulda fakat bununla tek basıma mücadele etmek zorunda kalıcam,küfür etti de baska bir öğretmen bana hemde durduk yere..

Evet canım dogru hatırlıuorsun.Bugün cok ciddi bir olay yasadım okulda fakat bununla tek basıma mücadele etmek zorunda kalıcam,küfür etti de baska bir öğretmen bana hemde durduk yere..

canım meslektaşız, seni en iyi ben anlarım ne olur dert etme böle şeyleri, mesleğimiz gereği gün içerisinde nelerle karşılaşıyoruz, öğrenci terbiyesizlkleri, bazı bilinçsiz öğretmenlerin düşüncesizlkleri...bunları görmezden gelmezsen gebeliğin süresince çok yıpranırsın...gebeliğin verdiği sinir, stres de var zaten şuan, biraz da o bu kadar büyütmene sebep, sen bunun bilincinde ol ve kendini , bebeğini yıpratma. Haklısın, eşinle de paylaşma böyle bişeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…