• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur yardım edin

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
96
İçel Mersin
arkadaşlar kafam karıştı inanın ne yapacagımı bilmiyorum yüzümde güneş lekesi ve sivilce izleri var arasıra sivilcelerde çıkıyor vıchy normaderm serisini çok övdü eczane ama netten araştırma yaptım bazı kişiler memnun degil ne yapacam bilmiyorum bitkisel tedavi uygulayım diyorum onlarda çok uzun sürer 2 ay içinde kurtulmalıyım çünkü yaz aylarında leke tedavisi yapılmazmış ne yapacam bilmiyorum fikri olan yardım etsinlütfen

canım wichy alma sakın para tuzagı yaa
walla bi etkisi yok benim cildimi daha beter yaptı hatta sen eczacılara bakma
ben cok ürün denedim çok yanıldım deneme yanılma yoluyla bulunuyor biraz
ben suanda clinique kullanıyorum memnun sayılırım tabi daha cok yeni

canım wichy alma sakın para tuzagı yaa
walla bi etkisi yok benim cildimi daha beter yaptı hatta sen eczacılara bakma
ben cok ürün denedim çok yanıldım deneme yanılma yoluyla bulunuyor biraz
ben suanda clinique kullanıyorum memnun sayılırım tabi daha cok yeni

arkadaşlar kafam karıştı inanın ne yapacagımı bilmiyorum yüzümde güneş lekesi ve sivilce izleri var arasıra sivilcelerde çıkıyor vıchy normaderm serisini çok övdü eczane ama netten araştırma yaptım bazı kişiler memnun degil ne yapacam bilmiyorum bitkisel tedavi uygulayım diyorum onlarda çok uzun sürer 2 ay içinde kurtulmalıyım çünkü yaz aylarında leke tedavisi yapılmazmış ne yapacam bilmiyorum fikri olan yardım etsinlütfen

şekercim çok emin değilim ama forumlarda biara gördüm gibi lekelere sirke ii geliyomuş galiba bi bak istersen canım a.s.

lazerle kurtulan varmı bu işten ne kadar maliyeti acaba ?onu bunu sürüp aylarca bekleyip hüsrana uğramaktan çok sıkıldım da.

Canım benimde bi ara sivilce lekeleri sorunum vardı kayısı çekirdeği yağı kullandım iyi geldi ayrıca sabahlarıda yüzümü gül suyuyla sildim bayağı etkisini gösterdi tavsiye ederim ama düzenli yapman gerekio her ikisinide akşam yatmadan önce nemli pamuk yardımıyla yüzüne kayısı çekirdeği yağını sür sabahta gül suyuyla yüzünü sil inşallah faydasını görürsüna.s.

Back
X