Doğum kontrol hapını bir gün unuttuysan 14 saat geçmeden aklına gelir gelmez unuttuğun günkü hapı hemen almalısın,diğerinede saati gelince devam etmelisin.Kan meselesini bilemiyorum heralde ya kalıntıdır ya da tahriştir.
cook sagol canim yaa
internetten arastirdim rahim agzi kanseri belirtisi falan diyo
daha 21 yasindayim tek bi belirtiyle olmaz demi
cokk tedirginim ondan 4 gun once reglim bitti kalinti olabilirmi acaba
sadece kucucuk bir kan tekrar iliskiye girmeyede korkuyorum napicam ben((senağlama
insallah canim hem 3 ay once jinekolaga gitmistim sence olsaydi derdi dimi drAdetin yeni bitmiş,ilişkiden sonra ki kalıntılar olma olasılığı yüksek.Tekrarlarsa doktora görün,için rahat eder :))
benim iki günlik tedirlinliğimi dile getirdin, son 2 gecedir bende de aynı şey yaşanıyor nedir anlamadım ben adetime yakınım hatta biay gecikti ama gebe değilim sadece gecikiyor hastalığım. hastalanıyorum desem değil benimkide çok acık pembe renkli ve şuana kadar hasta olacağım zaman ağrım olur kanama başladığında da başlar ve devam eder şimdiki durum ise gece başlıyor lekelenmeler halde sabah bişey yok. napmalıyım kızlar yol gösterin. oruçta tutuyorum gündüz olmayınca halıyle
D.k. hapı başlarda lekelenme tazrı kanamalar yapabilirmiş vücut alışana kadar.
O nedenle olmuş olabilir canım.
bence korkulacak bir durum yok arkadaşım benimde adetim bittikten sonraki günlerde ilişki sonrasınsa açık renk kan akıntı şeklinde oluyor adet kanının kalıntısındır büyük ihtimal
canim kafana takma önemli bisi degildir! kimi zaman olur böyle seyler! zaten hapi unuttunsa ertesi gün aldigin taktirde birsey olmaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?