• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur yardim edin korkuyorum :((

11Agust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
358
4
96
İstanbul
arkadaslar ben ramazanla birlikte orucumu tam tutmak icin
dogum kontrol hapina basladim bir gun unutmusumm sonra ertesi gun devam ettim
o gece iliski oldu iliskiden sonra peceteyle sildim
findik buyuklugunde kan geldi hepsi bu arkasi yok
kanin rengi guzel kirmiziydi acikti koyu degildi
neden olur kizlar ne olur bilen varsa yazssineyvahedigeldismile

Doğum kontrol hapını bir gün unuttuysan 14 saat geçmeden aklına gelir gelmez unuttuğun günkü hapı hemen almalısın,diğerinede saati gelince devam etmelisin.Kan meselesini bilemiyorum heralde ya kalıntıdır ya da tahriştir.

Doğum kontrol hapını bir gün unuttuysan 14 saat geçmeden aklına gelir gelmez unuttuğun günkü hapı hemen almalısın,diğerinede saati gelince devam etmelisin.Kan meselesini bilemiyorum heralde ya kalıntıdır ya da tahriştir.

cook sagol canim yaa
internetten arastirdim rahim agzi kanseri belirtisi falan diyo
daha 21 yasindayim tek bi belirtiyle olmaz demi
cokk tedirginim ondan 4 gun once reglim bitti kalinti olabilirmi acaba
sadece kucucuk bir kan tekrar iliskiye girmeyede korkuyorum napicam ben :(((senağlama

cook sagol canim yaa
internetten arastirdim rahim agzi kanseri belirtisi falan diyo
daha 21 yasindayim tek bi belirtiyle olmaz demi
cokk tedirginim ondan 4 gun once reglim bitti kalinti olabilirmi acaba
sadece kucucuk bir kan tekrar iliskiye girmeyede korkuyorum napicam ben :(((senağlama

Adetin yeni bitmiş,ilişkiden sonra ki kalıntılar olma olasılığı yüksek.Tekrarlarsa doktora görün,için rahat eder :))

benim iki günlik tedirlinliğimi dile getirdin, son 2 gecedir bende de aynı şey yaşanıyor nedir anlamadım ben adetime yakınım hatta biay gecikti ama gebe değilim sadece gecikiyor hastalığım. hastalanıyorum desem değil benimkide çok acık pembe renkli ve şuana kadar hasta olacağım zaman ağrım olur kanama başladığında da başlar ve devam eder şimdiki durum ise gece başlıyor lekelenmeler halde sabah bişey yok. napmalıyım kızlar yol gösterin. oruçta tutuyorum gündüz olmayınca halıyle

D.k. hapı başlarda lekelenme tazrı kanamalar yapabilirmiş vücut alışana kadar.
O nedenle olmuş olabilir canım.

canim kafana takma önemli bisi degildir! kimi zaman olur böyle seyler! zaten hapi unuttunsa ertesi gün aldigin taktirde birsey olmaz!

bence korkulacak bir durum yok arkadaşım benimde adetim bittikten sonraki günlerde ilişki sonrasınsa açık renk kan akıntı şeklinde oluyor adet kanının kalıntısındır büyük ihtimal

benim iki günlik tedirlinliğimi dile getirdin, son 2 gecedir bende de aynı şey yaşanıyor nedir anlamadım ben adetime yakınım hatta biay gecikti ama gebe değilim sadece gecikiyor hastalığım. hastalanıyorum desem değil benimkide çok acık pembe renkli ve şuana kadar hasta olacağım zaman ağrım olur kanama başladığında da başlar ve devam eder şimdiki durum ise gece başlıyor lekelenmeler halde sabah bişey yok. napmalıyım kızlar yol gösterin. oruçta tutuyorum gündüz olmayınca halıyle

inan canim bende ne cekiyorum bi bilsen esim jinekologdan randevu al dedim tatildeymis
jinekologum !((

D.k. hapı başlarda lekelenme tazrı kanamalar yapabilirmiş vücut alışana kadar.
O nedenle olmuş olabilir canım.

leke gibi degildi nasil desem temiz kirmizi siyahimsi degildi yani ve sonra
abdestlendim sildim tekrar tik yok
oncesindede kahve akinti gelmistii korkuyorum kizlarr :a015:

bence korkulacak bir durum yok arkadaşım benimde adetim bittikten sonraki günlerde ilişki sonrasınsa açık renk kan akıntı şeklinde oluyor adet kanının kalıntısındır büyük ihtimal

insallahhh ama reglim biteli 4.gundu insallah kan pihtisi falan kalmistirda o patlamisti oralarda :((

Back