Canm belkide stres yaptigin icin gecikmistir gecikme devam ederse kan testi yaptir bence kesin sonuc veriyo aklinda soru isareti kalmamis olurmerhabalar yarımınıza çok ihtiyacım var 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç aksamamıştı adetim ama 4 gün geçti bugün geçen ayın 5 nde başlamıştı son adetim 4 gündür her gün gebelik testi yapıyorum sonuç hep negatif silik çizgi bile çıkmıyor ama neden adetim ilk kez gecikti bilmiyorum sinirlerim bozuldu ve hep adetimden 1 hafta önce başlayan göğüs ağrım bugün geçti adetimin 2. gününde geçerdi normalde
benim de geçen ay 5 gün gecikti... normal bişey yani... herkeste olabilir.. mevsimden, stresten, hormonlardan olabilir...merhabalar yarımınıza çok ihtiyacım var 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç aksamamıştı adetim ama 4 gün geçti bugün geçen ayın 5 nde başlamıştı son adetim 4 gündür her gün gebelik testi yapıyorum sonuç hep negatif silik çizgi bile çıkmıyor ama neden adetim ilk kez gecikti bilmiyorum sinirlerim bozuldu ve hep adetimden 1 hafta önce başlayan göğüs ağrım bugün geçti adetimin 2. gününde geçerdi normalde
benimde hiç olmazdı ilk defa oldu.... bekle birkaç gün daha yine olmazsan tekrar test yaparsınama hiç bir zaman gecikme olmamıştı bende birde bir hafta önceden başlayan göğüs ağrılarım bugün yok
Canim normal testte 15 gun felan gecmeden cikmiyo en mantiklisi kan testi yaptirmakmerhabalar yarımınıza çok ihtiyacım var 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç aksamamıştı adetim ama 4 gün geçti bugün geçen ayın 5 nde başlamıştı son adetim 4 gündür her gün gebelik testi yapıyorum sonuç hep negatif silik çizgi bile çıkmıyor ama neden adetim ilk kez gecikti bilmiyorum sinirlerim bozuldu ve hep adetimden 1 hafta önce başlayan göğüs ağrım bugün geçti adetimin 2. gününde geçerdi normalde
sen bilirsin...Canim normal testte 15 gun felan gecmeden cikmiyo en mantiklisi kan testi yaptirmak
peki oldunuzmu 5 gün sonrabenimde hiç olmazdı ilk defa oldu.... bekle birkaç gün daha yine olmazsan tekrar test yaparsın
evet oldum... ben de test yapmıştım negatif çıkmıştı... adet olmayı bekledim olmazsam tekrar yaparım dedim ama adet oldum..peki oldunuzmu 5 gün sonra
Ben adetime 5 gun kala beta hcg testi ile hamile oldugumu ogrendim sen yapsan direk cikacak... Bosuna stres yapma git tahlil yaptir rahat et :)merhabalar yarımınıza çok ihtiyacım var 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç aksamamıştı adetim ama 4 gün geçti bugün geçen ayın 5 nde başlamıştı son adetim 4 gündür her gün gebelik testi yapıyorum sonuç hep negatif silik çizgi bile çıkmıyor ama neden adetim ilk kez gecikti bilmiyorum sinirlerim bozuldu ve hep adetimden 1 hafta önce başlayan göğüs ağrım bugün geçti adetimin 2. gününde geçerdi normalde