• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur konumu kapatmayin artik ne yapacagimi sasirdim(doktor varsa bakabilirmi?yada basina boyle bisey gelen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar 5 gundur ensemde agri var ve giderek artti omzumada vuruyor 36+5 haftalik hamileyim ve 2 gun once acile gittim artik duramadim agridan kan idrar tahlili yalildi normal hersey birtek CRP,TÜRBİMETRİK <5 olmasi lazimken 9.0 cikti .doktor kanda iltihap var dedi agri kesici ve antibiyotik yazdi.Ama hic biri fayda etmiyor,ensemin agrisi kafamin etrafini dolasiyor omzuma vuruyor resmen,beynimin ici kayniyor gibi...bugun tekrar doktora gidecegim hangi bolume gidiyim ne olur basina boyle bisey gelen varmi? Tansiyonumu devamli olcuyorum gayet iyi ondan degil yani..artik dayanamiyorum agrilara,hamileliktenmidir bilmiyorum oyleyse doktorla konusucam hemen dogumu baslatsin, bilgisi olan varsa ne olur yazsin biseyler.

Burdan alacağınız bilgi ne kadar sağlıklı olur sizce ? Bazen aklınızı peynir ekmekle mi yediniz demek geliyor içimden.

Siz hamilesiniz. En doğru bilgi alacağınız yer doktor. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz o zaman değiştireceksiniz. Ama şurada bu konuyu doktor bile okusa size bir şey diyemez.Çünkü elinde tahlil tetkik yok

Hayatınıza bu kadar sokaktan alınmış muamelesi yapmayın. Kalkın bir doktora gidin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back