Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ne olur karar vermeme yardım edin

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
salon koltuklarımı değiştirmek istiyorum kullanışlı sandıklı rahat modern olsun istedim ama karasız kaldım yorumlarınızı bekliyorum $istikbal-eva-koltuk-takimi-111013-1.webpistikbal eva bu koltuğunda 3lüsü ve 2lisi sandık yatak oluyor yanlarındaki deri şeritlerini beğenmedim aslında
$33ea5c0a-d8e7-49db-be29-9c1f6621cf70clera6.webpyataş enza clara sadece 3lü olan sandıklı 2lisi sabit tekli koltuk 1 tane takımda
$istikbal-alvin-koltuk-takimi-14052013-1.webp istikbal alvin vizon rengi 3lüsü de 2lisi de sandıklı ayakları yerden yüksek

Eklentiler

• $istikbal-mobilya-alvin-koltuk-takimi.webp
    $istikbal-mobilya-alvin-koltuk-takimi.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 281
  • $istikbal-mobilya-eva-koltuk-takimi.webp
    $istikbal-mobilya-eva-koltuk-takimi.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 1.583
Son düzenleme:
Merhaba,

3 model arasından ilk modeli beğendim. Daha rahat gözüküyor bakılınca. :34:

teşekkür ederim yorumunuz için koltukları yakından görmedim oturunca inşallah rahattırlar 3 de birbirine benziyor zaten ama yine de kararsızım:) kimse de yorum yapmıyor ama:(

teşekkür ederim yorumunuz için koltukları yakından görmedim oturunca inşallah rahattırlar 3 de birbirine benziyor zaten ama yine de kararsızım:) kimse de yorum yapmıyor ama:(

Rica ederim. Satın alma kararı vermeden önce koltukların ölçülerini not alın ve oturduğunuz binanın merdivenlerinden çıkar mı evinizin kapısından girer mi diye ölçmeyi unutmayın ;)

Gule gule kullanin :)
Ben uc numarayi begendim :)

kesinlikle 1.numara bence çok rahat ve şık

Görüntü olarak kesinlikle 2, çünkü diğerlerine göre daha modern görünüyor. Diğer 2 seçeneği model yapacağız diye çok fazla detaya boğmuşlar, hoşlanmadım.

salon koltuklarımı değiştirmek istiyorum kullanışlı sandıklı rahat modern olsun istedim ama karasız kaldım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 972179 istikbal eva bu koltuğunda 3lüsü ve 2lisi sandık yatak oluyor yanlarındaki deri şeritlerini beğenmedim aslında
Eki Görüntüle 972173 yataş enza clara sadece 3lü olan sandıklı 2lisi sabit tekli koltuk 1 tane takımda
Eki Görüntüle 972175 istikbal alvin vizon rengi 3lüsü de 2lisi de sandıklı ayakları yerden yüksek

kesinlikle 2 diğerleri çok kötü

canım bencede 2.yi tercih etmelisin diğerlerine göre daha modern şık duruyo

2 numara bence. Enza mobilyayı cok beğenirim. Modelleri herseyleri guzel oluyor ve hakkında cok olumlu yorumlar duydum okudum.

2. daha güze canım arkadasların da dedigi gibi enza daha modern görünüyor ve göz yormuyor ilerde odandan sıkıldıgında daha rahat farklı kombin yapabilirsin digerleri cok agır ve kasvetli koyu karmasık renklerde :27:

Son düzenleme:
enzanın clara modeli katalogta çook güzel görünüyor evet bu gerçek. ama yakından baktığımda oturum kısmı dardı. ben geniş oturumlu takım aradığım için hoşuma gitmemişti.

Bellonayada bak bence yada diger mobilyacıları dolaş şimdi sap kısımları p şeklinde yastıklı olanlar moda çiçek desenli istemiyomusun ?

Canım benim sakin haa sakın sandık ve yatak olmayan alma ahh ahh annemi dinlemedim gittim hemen aldım şimdi nasıl pişmanım git başka mobilyaciları gez şimdiki aklım olsa asla almam koltuk takımı çok güzel ama eve misafir bile gelmiyo yatılı kalsın istiyorum yatacak yer yok tatlım ben nişanlıyim ve eşyalar şu an eve geldi köpekler gibi pişmanım her arkadaşımı da uyarıyorum git güzelim dediğimi yap bak şimdi bir sürü mobilya görüyorum daha güzel olanı da var mıydı acele ettim diyorum görüntü önemli amenna ama kullanımı daha da önemli gerekirse 2li koltuklari arada 100 200 lira farkla 3 lu yapıyorlar beni dinle koltuk takımı alma kesinlikle yatak olsun ;)
:30:

Back
X