Ne olur cvp verın hangı ovulasyon testını alayım

33Melegim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
2.045
156
93
Bolu
netten baktim cok marka var kullanipta memnun kaldığınız onereceginiz hangi matka ovulasyon testi lutfen okumakla kalmayip cevap yazin ..

anladim cnm.. 30ovulasyon+5gebelik testi+kargo=30lira. gittigidiyor da doktora gidince muayenesine daha fazla veriliyor bide o muayene islemi iyyyy bu daha iyi simdilik benim düşüncem böyle. ..
bende aynı markayı ovulasyon netten 45 tl ye 40 adet ovulasyon testi iyi gibi kullanıyorum. çizgi şimdiye kadar silk çıktı bakalım ne zman pozitifi yakalayacam

Bende laboguick kullanıyorum dün akşam çift çizgiyi gördüm sabah ilişki olmuştu bu sabahta ilişki oldu test hafif siliklesmeye başladı yarın sabah ta ilişki olacak sizce nasıl inşallah bu ay olur :-(

Bende laboquik aldım kızlar yanlız pko olduğumdan hallaa regl olamadım 37 gün oldu gebe de değilim bi regl olsam bitince başlıycam bu ovulsyn testlerine. Sonucu yazarım Allah isteyen herkese versin Rabbim dualarımızı kabul etsin bizde bebişlerimize kavuşalım Aminn

anladim cnm.. 30ovulasyon+5gebelik testi+kargo=30lira. gittigidiyor da doktora gidince muayenesine daha fazla veriliyor bide o muayene islemi iyyyy bu daha iyi simdilik benim düşüncem böyle. ..

Bende ayni bu paketten dun siparis verdim bugun kargoya verilmis insallah isimize yarar ilk defa kullanicam bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…